Használati útmutató

Csapathonlapunkon számos funkcióhoz készültek használati leírások, videók melyeket az alábbi linkre kattintva lehet elérni.

Média munkacsoport
Munkacsoportok Approval 10 Users 19 Files 10 Photos 17 Videos

Rólunk

Kedves Cserkésztestvérek!
Tisztelt Érdeklődők!

 

A Média Munkacsoport a csapat fényképeiből és videofelvételeiből készít toborzó plakátokat, csapatholnapon borítóképeket, valamint a csapat életéről szóló csapatfilmeket.
Gondozza a Rákosszentmihályi Plébánián található csapatszámítógépet illetve nyomtatót.
Hírlevelet szerkeszt, mely havonta megjelenik, melyben értesítjük a kedves cserkészeket/szülőket/érdeklődőket mi minden történt a cserkészcsapattal az elmúlt időszakban és milyen programok várhatóak a következő hónapban.
Híreket és hasznos információkat oszt meg a cserkészcsapat honlapján/facebookos oldalán. Aktuális híreket frissíti a Rákosszentmihályi Templom illetve Néri iskola faliújságján.
Üzemelteti a LiliomSHOP-ot, a gazdasági kérdésekben a Csapatvezetőséggel egyeztet.  
Valamint lehetőséget biztosít magasabb szintű képességek elsajátítására, mint például holnapszerkesztés, videó szerkesztés, és rendezvényhangosítás.
Ha bármelyikhez kedvet kaptál, jelentkezz bátran a Média Munkacsoportba a csoportkép jobb oldalán lévő  gombra kattintva és gyere el a hóvégi szombatokon megrendezendő mcs napokra!

Kiss Tamás
munkacsoport-vezető

Munkacsoport feladatok rövid leírása:
 

 • Alap munkacsoport tag feladatai:
  faliújságok frissítése (templom, plébánia, iskola), a csapat média anyagának (képek, videók) gondozása, válogatása, mentése, grafikai munkák, filmkészítés, vágás, képszerkesztés, DVD szerkesztés, logók, kiadványok szerkesztése, toborzásos anyag szerkesztése
 • Rendszergazda feladatai:
  Cserkészgép karbantartása: vírusírtás, lemezműveletek, frissítések, programok telepítése-törlése, dokumentumok rendszerezése, archiválás. Cserkész nyomtató karbantartása: papír beszerzés-utántöltés, toner beszerzés-utántöltés, karbantartás Plébániai WIFI: karbantartása, továbbfejlesztése További IT eszközök-szoftverek beszerzése, beüzemelése, működtetése (folyamatosan pályázunk: laptopok, tabletek, mobilAPP-ok, külső winchesterek, stb.)
 • Webmester  feladatai (Webmester Speciális Ismeretek - lásd lejjebb - képzés elvégzése után végezhető) :
  Boxer a fő webmester és mellé keresünk lelkes embereket, akik a honlapunkat karbantartják, frissítik, fejlesztik és válaszolnak a felhasználói kérdésekre (Hogy kell ezt-azt..? Hol találom...? Nekem nem működik...! stb.)
 • Hírlevél és Közösségi média felelős feladatai:
  Minden hónap végén összerakni a hírlevelet a mások által megírt tartalomból (nem neked kell a híreket megírni). Minden hír ami kikerül a nagyvilágba fontos, hogy eljusson az emberekhez. Ehhez a közösségi médiát manapság a legcélszerűbb használni (Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, stb.). A Hírlevél-Közösségi média felelős feladata a mások által létrehozott tartalmakat valamennyi közösségi médiában osztani-hirdetni-reklámozni ÉS felügyelni ezeket a profilokat (pl. facebook vászon frissítése karácsonyira decemberben, moderálás és válaszolás a kérdezőknek - tehát képben is kell lenni a tartalmakkal!).
 • LiliomSHOP vezető feladatai:
  Csapatunk tavaly útnak indult motivációs rendszere a LiliomSHOP folyamatos "üzemeltetést" igényel. Ahogy a vezetők osztják a liliomokat a csapattagoknak, ők ezeket különféle értékes ajándékokra válthatják be. A LiliomSHOP vezetőknek péntekenként át kell adniuk ezeket az ajándékokat, fel kell tölteniük a készletet, fel kell mérniük mire van igény és új "termékeket" vezetnek be és amik elfogytak vagy nincs rájuk érdeklődés azokat kivezetik.
Speciális Ismeretek - HAMAROSAN!
Nemcsak munkacsoport tagoknak!
A csapat munkacsoportjai hamarosan Speciális Ismeretek képzéseket indítanak,
- melyeket bárki elvégezhet az adott mcs-hétvégéken való tevékeny jelenlétével és az otthoni feladatok elvégzésével
- melyekből való sikeres próbázás után egy klassz jelvényt kapsz (a profilodon is megjelenik és az egyenruhádon is hordhatod)
- aki ilyen jelvénnyel rendelkezik az bizonyos feladatok ellátására jogosult (míg mások nem)
Pl. aggregátor használat, rendezvényhangosítás, webfejlesztés, stb.
- ha az Egyesület valamilyen külsős, fizetős megrendelést kap, akkor annak megvalósításában csak az adott területhez értő, speciális ismeretek jelvénnyel rendelkezők vehetnek részt a bevételből jutalékért cserébe. Jó zsebpénz kereseti lehetőség!
Nézz vissza később, hogy le ne maradj a képzésekről!
 

Belépés

Keresés

Hírlevél feliratkozás

Megújult hírlevelünk!
Itt tudsz feliratkozni!

Vélemények, kérdések

Írd meg véleményeidet, tedd fel kérdéseidet itt:
929szentmihaly.hu/velemeny

NEA

A honlap a NEA támogatásával készült.

 

 

Készítette és fejleszti: