Használati útmutató

Csapathonlapunkon számos funkcióhoz készültek használati leírások, videók melyeket az alábbi linkre kattintva lehet elérni.

5 éves tervünk 2017-22-es verzióját is közösen kezdtük el megtervezni és megírni. Minden csapattag (vagy vendég regisztrációval rendelkező) bármikor hozzáírhat a honlapra való bejelentkezést követően (Belépésről itt találsz bővebb leírást).
A hozzászólások helye: 929szentmihaly.hu/jovo
A hozzászólások ideje: 2016. június 1 - december 31. között lehetséges
Az 5 éves terv koordinátora: Rezsabek Gergely, őv.

Ha kérdésed van az 5 éves tervvel kapcsolatban keresd Gergőt vagy használd ezt az útmutatót, mely abban segít, hogy a hozzászólások felületén el tudj igazodni.

Az 5 éves terv tervezői felületére való belépéshez írd be a böngésződbe: 929szentmihaly.hu/jovo és lépj be a felhasználóneveddel és jelszavaddal (belépés után a bal oldali felhasználói menüből is eléred az 5 éves terv tervezői felületét). Az alábbi kezdőképernyő fogad majd:


 

Itt egy rövid leírás található a stratégiai folyamatról és a legfontosabb kapcsolódó dokumentumokról. Alatta láthatod a különböző témákat, amelyeket megnyitva te is hozzá tudsz szólni. Ha mondanivalódhoz egyik témát sem találod alkalmasnak, nyiss egy új témát (topic-ot).

Új téma nyitásához kattints a "+ NEW TOPIC" gombra, ezután betöltődik a szövegszerkesztő felület ahol:
- a "Subject"-nél meg tudod adni a téma címét
- a "Topic Icon"-nál beállíthatsz hozzá egy testzőleges ikont
- a "Boardcode" felületen tudsz különféle szövegszerkesztési funkciókat és hangulatjeleket használni
- a "Message"-be írd a mondanivalódat
- az "Attachments"-hez pedig képeket, PDF-eket tudsz csatolni
- tegyél egy pipát a "Subscribe"-hoz, hogyha szeretnél emailt kapni minden esetben arról, hogy valaki választ írt a bejegyzésedre/témádban

 


 

Ha kész vagy a szerkesztéssel, akkor kattints a "Submit" gombra! Ezután máris láthatod a kiinduló oldalon az újonnan felvett témádat.

Ha már egy meglévő témához vagy egy bejegyzéshez szeretnél hozzászólni, azt bármely bejegyzés alatti "QUICK REPLY" vagy a "REPLY" gombra kattintva tudod megtenni. A kettő között annyi a különbség, hogy a "QUICK REPLY" nem hozza be a fent bemutatott részletes szövegszerkesztőt csak egy egyszerű szövegbeviteli felületet, míg a "REPLY" gombra kattintva a fenti ábrán lévő részletes szövegszerkesztő töltődik be. Bármelyik módon írsz hozzászólást, az alul fog megjelenni.

 


 

Ha törölni szeretnéd a saját bejegyzésedet vagy témádat (topic-odat) azt a jobb oldalon lévő "DELETE" gombbal tudod megtenni, melyet utána még egyszer meg kell erősítened. FONTOS: bejegyzés vagy téma törlésével MINDEN benne lévő információ VÉGLEG EL FOG VESZNI!
 


 

További hasznos funkciók még:
- "THANK YOU" gomb: ezzel tudsz megköszönni egy bejegyzést válasz írása nélkül
- "EDIT" gomb: ezzel tudod utólagosan módosítani a bejegyzésedet

 

Ne feledd, hogy minden hozzászólásért (legyen akár új téma nyitása vagy válasz írás bármire) 1 liliom jár! Téma vagy bejegyzés törlésénél pedig 1 liliom kerül levonásra az egyenlegedből.

Belépés

Keresés

Naptár
H K Sze Cs P Szo V
1
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
20
21
22
23
27
28
29
30

Hírlevél feliratkozás

Megújult hírlevelünk!
Itt tudsz feliratkozni!

5 éves terv 2017-22


Elérkezett a következő nagy 5 éves periódusunk megtervezésének ideje.
Szállj be Te is!
KATTINTS IDE!

Minden csapattagra számítunk!
Minden (értelmes) hozzászólásért 1 liliom jár!

Vélemények, kérdések

Írd meg véleményeidet, tedd fel kérdéseidet itt:
929szentmihaly.hu/velemeny

NEA

A honlap a NEA támogatásával készült.

 

 

Készítette és fejleszti: