Legfrissebb híreink

Tagdíj 2024 és kedvezmények, szolgáltatások

Kedves Szülők és Cserkészek! Cserkészcsapatunk (és a csapat feletti szervezetek: kerület, szövetség, világszervezet) az éves tagdíjakból fedezi működésének kiadásait. A tagdíjat befizetőknek pedig számos kedvezmény és szolgáltatás jár. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden fontos információt a tagdíjfizetéssel és a vele járó szolgáltatásokkal, kedvezményekkel kapcsolatban.

2023/24-es cserkészév kezdési információk

Kedves Cserkészek és Szülők! Bár még javában tart a nyári szünet a 2023/24-es cserkészév indulásának legfontosabb tudnivalóit röviden összefoglalom ebben a cikkben. Kérlek, az itt leírt információkra és határidőkre ügyeljetek!

Legyél csapatunk történetének narrátora!

Készülő virtuális emlékpontjainkhoz narrátorokat keresünk. Csapatunk története szólaljon meg a Te hangodon!

Új levelezési címünk

Cserkészcsapatunkat működtető egyesületünknek változott a levelezési címe.

NEA 2021 dokumentáció

2021. januárjában a NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) felé beadott működési pályázaton, 2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk előfinanszírozott formában a Tűzliliom Egyesülettel, melynek felhasználását foglalja össze röviden ez a cikk.

Közösségeink bejegyzései

? Hamarosan újranyitjuk a LiliomSHOP-ot, addig is néhány érdekességet megosztunk Veletek.
liliomshop_erdekesseg.jpg
Az idei cserkészév igencsak színesen kezdődött. Pályázati támogatásból közel 1000 színes oldalnyi cserkész újságot, hírlevelet, könyvet nyomtattunk ki (melyeket eddig csak digitális formában lehetett elérni). Majd szeptember végén a Szövetségtől is kaptunk egy óriási toborzási csomagot tele újságokkal, szórólapokkal, naptárakkal.
Régóta tervezzük, hogy az immár VI. évadban járó 929hírlevelünket nyomtatásba adjuk. Visszamenőleg az összes számot egy példányban nyomtattunk ki, hogy elérhető legyen az utókornak. Ugyanígy jártunk el az egy éve színes és változatos tartalommal megjelenő szövetségi médiával is a Magyar Cserkésszel, a Vezetők Lapjával és a felnőtteknek szóló Légy Képben! című kiadványokkal is. Ezeken kívül nyomtatásra került még a vezetőknek szóló Kósza-vándor füzet, a pedagógusoknak szóló "Cselekedve tanulás" kiadványunk, a Tábori imakönyv és a legfrissebb szeptemberi hírlevelünk.

Szeptember 27-én jártunk a Szövetség Toborzási Konferenciáján, ahol minden csapat kapott egy toborzási csomagot köztük sok példányban Magyar Cserkész-t, Vezetők Lapját és Légy képben! újságokat egyaránt. Valamint éves tervezőnaptárat és új típusú szóróanyagot (plakát, szórólap).

Idén hálát adunk a Jóistennek, hogy ilyen bőkezűen megajándékozott minket. Az összes színes kiadvány a hamarosan megnyíló Csapatkönyvtár tulajdonába kerül, ahonnan majd bárki kikölcsönözheti és olvashatja.

az össze kiadványmagyar cserkész mi is benne vagyunk :)