Legfrissebb híreink

Tagdíj 2024 és kedvezmények, szolgáltatások

Kedves Szülők és Cserkészek! Cserkészcsapatunk (és a csapat feletti szervezetek: kerület, szövetség, világszervezet) az éves tagdíjakból fedezi működésének kiadásait. A tagdíjat befizetőknek pedig számos kedvezmény és szolgáltatás jár. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden fontos információt a tagdíjfizetéssel és a vele járó szolgáltatásokkal, kedvezményekkel kapcsolatban.

2023/24-es cserkészév kezdési információk

Kedves Cserkészek és Szülők! Bár még javában tart a nyári szünet a 2023/24-es cserkészév indulásának legfontosabb tudnivalóit röviden összefoglalom ebben a cikkben. Kérlek, az itt leírt információkra és határidőkre ügyeljetek!

Legyél csapatunk történetének narrátora!

Készülő virtuális emlékpontjainkhoz narrátorokat keresünk. Csapatunk története szólaljon meg a Te hangodon!

Új levelezési címünk

Cserkészcsapatunkat működtető egyesületünknek változott a levelezési címe.

NEA 2021 dokumentáció

2021. januárjában a NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) felé beadott működési pályázaton, 2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk előfinanszírozott formában a Tűzliliom Egyesülettel, melynek felhasználását foglalja össze röviden ez a cikk.

Közösségeink bejegyzései

? Hamarosan újranyitjuk a LiliomSHOP-ot, addig is néhány érdekességet megosztunk Veletek.
liliomshop_erdekesseg.jpg
Szeretettel várunk Mindenkit az idei cserkész táborunk Látogatói napjára a Zemplénbe, 2017. július 15-én. Kérünk Mindenkit, aki szeretne jönni előtte regisztráljon itt:

Regisztrációs form kitöltéséhez kattints ide:

goo.gl/BA262B

Jelentkezési határidő: 2017. július 13.

Időpont: 2017. július 15. 15:00
Találkozási pont: a széphalmi Múzeumkert Vendéglő parkolójában (3988 Széphalom, Kazinczy út 275.)
Javasoljuk az autóvaló való megközelítést, a Látogatói napra tömegközlekedéssel nem lehet jönni.
A Látogatói nap 20 órakor ér véget, ekkor a vendégeket visszakísérik cserkészvezetőink a parkolóhoz. 
 
Menete:
A cserkésztáborok egyik célja és varázsa, hogy nomád körülmények között, kicsit „elszakadva a világtól” kerüljünk közelebb a természethez. Így megismerjük képességeinket, megtanulunk csapatban építkezni, együttműködni, tüzet rakni. A Látogatói napon vacsorával kínáljuk meg Vendégeket, és hogy a Vendégek is átérezzék a cserkésztábori étkezés hangulatát, kérjük, hozzon magával étkészletet (tányért, poharat, evőeszközöket)!
 
Megjelenés:
Kényelmes, időjárásnak megfelelő kiránduló öltözet, az esti tábortűzhöz pulóver. Érdemes hozni még szúnyogriasztót.

Bár utolsó előtti nap, kérjük a szülőket, hogy NE vigyék haza a gyerekeiket, mert a tábor egyben teljes élmény, kell az ember a pakoláshoz, bontáshoz, stb.

 
Kérjük olvassátok el és vegyétek tudomásul a MCsSz Táborozási Szabályzata 4.20 és 7. sz. melléklet: http://cserkesz.hu/sites/default/files/konyvlap_fajl/tasz_201005291.pdf
 

Várunk Titeket szeretettel!
Jó Munkát!