Legfrissebb híreink

Tagdíj 2024 és kedvezmények, szolgáltatások

Kedves Szülők és Cserkészek! Cserkészcsapatunk (és a csapat feletti szervezetek: kerület, szövetség, világszervezet) az éves tagdíjakból fedezi működésének kiadásait. A tagdíjat befizetőknek pedig számos kedvezmény és szolgáltatás jár. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden fontos információt a tagdíjfizetéssel és a vele járó szolgáltatásokkal, kedvezményekkel kapcsolatban.

2023/24-es cserkészév kezdési információk

Kedves Cserkészek és Szülők! Bár még javában tart a nyári szünet a 2023/24-es cserkészév indulásának legfontosabb tudnivalóit röviden összefoglalom ebben a cikkben. Kérlek, az itt leírt információkra és határidőkre ügyeljetek!

Legyél csapatunk történetének narrátora!

Készülő virtuális emlékpontjainkhoz narrátorokat keresünk. Csapatunk története szólaljon meg a Te hangodon!

Új levelezési címünk

Cserkészcsapatunkat működtető egyesületünknek változott a levelezési címe.

NEA 2021 dokumentáció

2021. januárjában a NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) felé beadott működési pályázaton, 2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk előfinanszírozott formában a Tűzliliom Egyesülettel, melynek felhasználását foglalja össze röviden ez a cikk.

Közösségeink bejegyzései

? Hamarosan újranyitjuk a LiliomSHOP-ot, addig is néhány érdekességet megosztunk Veletek.
liliomshop_erdekesseg.jpg

Hálásak vagyunk a sűrű év végi időszakért és köszönjük, hogy velünk voltatok a 90 éves a csapat évzáró ünnepségen, Úrnapján, a Tóth Ilonka ház látogatásán. Köszönjük a vezetőknek az Évzáró vezetőségi hétvégét és a Napraforgó Táborban való közreműködést. Minden programrészvételért 5 liliom jár és várjuk

 a programokon készült képeket valamint a beszámolókat is a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!


A 90 éves emlékév kiállítása a plébánián (1161 Budapest, Templom tér 3.) továbbra is megtekinthető.

Július 3-tól indul a kósza-, július 7-től pedig a cserkésztábor. Közel 60 cserkészünk és számos segítőnk indul útnak július elején, hogy a Zemplén kapujában, a Debra-völgyben sátrat verve részt vegyen a csapat 90. évi táborában. Izgalmasabbnál izgalmasabb programok várnak kicsikra és nagyokra Piszkos Fred kapitány varázslatos világában az építkezéstől kezdve, a sportversenyeken, portyán, lelki programokon át egészen a titokzatos fogadalomtételekig.
Kérjük a készüléshez figyelmesen olvassátok el a tábori információs lapokat! A szükséges felszerelés bepakolása mellett ne feledjétek otthon a szülői hozzájárulási lapot és a 4 napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozatot se!
Ha még nem vettetek a LiliomSHOP-ban daloskönyvet, csapatszámot, csapatnév- és kerületi felvarrókat még mindig megtehetitek! Ezeket javasoljuk a táborainkhoz! Vásárlási útmutató itt olvasható.


Minden otthon maradót várunk szeretettel idei Látogatói Napunkra, július 15-én. Részletek és jelentkezés itt:
http://929szentmihaly.hu/index.php/371-regisztracio-a-cserkesztabori-latogatoi-napra

A táborokkal zárul a 2016/17-es cserkészév is, melynek a végén várjuk Mindannyiatok véleményét és értékelését ide: 929szentmihaly.hu/velemeny

Értékelések határideje: 2017. augusztus 15.
Lehet írni név nélkül is.
A Csapatvezetőség tagjai és a munkacsoport vezetők mindenképpen személyesen is keressék Teggert az éves értékelésükkel kapcsolatosan.

Kívánunk jó készülődést, jó táborozást, jó pihenést és
Jó Munkát!

Téglás Gergely - Tegger st.
csapatparancsnok