Legfrissebb híreink

Tagdíj 2024 és kedvezmények, szolgáltatások

Kedves Szülők és Cserkészek! Cserkészcsapatunk (és a csapat feletti szervezetek: kerület, szövetség, világszervezet) az éves tagdíjakból fedezi működésének kiadásait. A tagdíjat befizetőknek pedig számos kedvezmény és szolgáltatás jár. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden fontos információt a tagdíjfizetéssel és a vele járó szolgáltatásokkal, kedvezményekkel kapcsolatban.

2023/24-es cserkészév kezdési információk

Kedves Cserkészek és Szülők! Bár még javában tart a nyári szünet a 2023/24-es cserkészév indulásának legfontosabb tudnivalóit röviden összefoglalom ebben a cikkben. Kérlek, az itt leírt információkra és határidőkre ügyeljetek!

Legyél csapatunk történetének narrátora!

Készülő virtuális emlékpontjainkhoz narrátorokat keresünk. Csapatunk története szólaljon meg a Te hangodon!

Új levelezési címünk

Cserkészcsapatunkat működtető egyesületünknek változott a levelezési címe.

NEA 2021 dokumentáció

2021. januárjában a NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) felé beadott működési pályázaton, 2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk előfinanszírozott formában a Tűzliliom Egyesülettel, melynek felhasználását foglalja össze röviden ez a cikk.

Közösségeink bejegyzései

? Hamarosan újranyitjuk a LiliomSHOP-ot, addig is néhány érdekességet megosztunk Veletek.
liliomshop_erdekesseg.jpg

KM 2018 szavazás

A beérkezett keretmese javaslatok alapján ebben a cikkben lehet belépés után szavazni a cserkész-kósza korosztályi keretmesére.
Minden Jégmadár őrs és Leopárd őrs tag és nála idősebb csapattag szavazhat.
Szavazni a honlapra való belépés után lehet.
Szavazási határidő: 2017. október 27. 23:59
A szavazók közül értékes ajándékoka sorsolunk ki.

Beérkezett KM javaslatok
KM felelős: Járó Zoltán Kiss Noémi
KM címe: Toy Story - Játékháború Harry Potter világa
KM rövid leírása:
A keretmese a Toy Story első részén alapulna. Buzz Lightyear és Woody főszereplésével. Fontos szere van még Andynek a játékok gazdájának, a gonosz szomszéd gyereknek és további játékoknak: Tehenészlány, Krumplifej Úr, Rex (dinoszaurusz), Slinky (tacskó), Guba (malacpersely), Őrmester és serege (műanyag katonák). Megérkezik Buzz az űrharcos és Woody eleinte nem kedveli. Majd egy baleset folytán együtt elvesznek. Miután megkerülnek a helyzet a szomszéd gyerek kiiktatásán csúcsosodik ki akitől meg kell menteni a többi játékot.
Csapat karácsony után kap minden aktív csapattag (gyerekek főleg) egy névre szóló levelet a Roxfortba. Ez a meghívó hirdeti előre már a tábort, ám főként a téli portyára hívja fel a figyelmet.
A téli portya témája: Látogatás az Abszol útra. Beszerzünk itt mindent, ami a tanévhez kell a Roxfortba. Elsőként ellátogatnának (portya) a Gringotts-ba (azaz a varázslók bankjába) galleonokért. Játékos módon megszerzik a pénzt, és irány az Abszol út.
Tábor: A csapatévzárón egy jegyet, amely a 9 és ¾ vágányra szól, illetve egy szülői engedély kérő lapot, ami Roxmorts-ba való kiránduláshoz szól. A táborba megérkezvén a nyitó ceremónián Dumbledore üdvözli a diáksereget és kihirdetésre kerülnek az iskola szabályai (általános tábori szabályok + a Tiltott Rengetegbe ne menjen senki stb..) Majd a Teszleg Süveg beosztja az őrsöket a házakba (Griffendél, Hugrabug, Hollóhát, Mardekár). Ezután pedig ki lesznek hirdetve az órák: Minden “óra” valami program lesz, amiket a tanárok fognak tartani/levezényelni. Tábori levelesláda: Bagoly posta - Lehetőség lesz az egymás közti levelezésre.
További részletek (nevelési célok, időbeosztás, javasolt irodalom, stb.): Csak vezetőknek érhető el INNEN és a Vezetőségi oldal Fájlok füle alól Csak vezetőknek érhető el INNEN és a Vezetőségi oldal Fájlok füle alól


ITT TUDSZ szavazni (a honlapra való belépés után):