Legfrissebb híreink

Tagdíj 2024 és kedvezmények, szolgáltatások

Kedves Szülők és Cserkészek! Cserkészcsapatunk (és a csapat feletti szervezetek: kerület, szövetség, világszervezet) az éves tagdíjakból fedezi működésének kiadásait. A tagdíjat befizetőknek pedig számos kedvezmény és szolgáltatás jár. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden fontos információt a tagdíjfizetéssel és a vele járó szolgáltatásokkal, kedvezményekkel kapcsolatban.

2023/24-es cserkészév kezdési információk

Kedves Cserkészek és Szülők! Bár még javában tart a nyári szünet a 2023/24-es cserkészév indulásának legfontosabb tudnivalóit röviden összefoglalom ebben a cikkben. Kérlek, az itt leírt információkra és határidőkre ügyeljetek!

Legyél csapatunk történetének narrátora!

Készülő virtuális emlékpontjainkhoz narrátorokat keresünk. Csapatunk története szólaljon meg a Te hangodon!

Új levelezési címünk

Cserkészcsapatunkat működtető egyesületünknek változott a levelezési címe.

NEA 2021 dokumentáció

2021. januárjában a NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) felé beadott működési pályázaton, 2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk előfinanszírozott formában a Tűzliliom Egyesülettel, melynek felhasználását foglalja össze röviden ez a cikk.

Közösségeink bejegyzései

? Hamarosan újranyitjuk a LiliomSHOP-ot, addig is néhány érdekességet megosztunk Veletek.
liliomshop_erdekesseg.jpg
929 web fejlesztések 2018Mindannyian várjuk már a következő cserkészév indulását, melyet a szeptember 7-ei Évnyitó csapatgyűléssel kezdünk közösen. Sok élménnyel, elhatározásokkal és számos új lehetőséggel vághatunk neki a jövőnek! A működéshez szükséges eszköz- és csapatotthonfejlesztések mellett virtuális otthonunk a 929szentmihaly.hu is megújul az évkezdésre. Lássuk, mi minden vár Ránk!
 
Rövidhírek és cikkszerkesztés
Egyszerűsödik a cikkszerkesztő felület és front oldalról is tudjátok majd a cikkeiteket módosítani (a cikk írásért továbbra is liliomok járnak). Az idei év egyik legnagyobb újításaként a honlapunkon lévő eddigi 3 hírcsatornánk (cikkek, blogbejegyzések, hírlevél) mellett megjelenik a negyedik is: a Rövidhírek. Ez nem más, mint a csapathírfolyam, amely "Facebook szerűen" megjelenít minden fontos tevékenységet, ami épp a csapatban zajlik.
Ilyen tevékenységek például:
  • őrsi-raji programotokról posztolhattok képeket/videókat és rövid helyzetjelentést/beszámolót
  • valami fontosat szeretnétek hirdetni/kérdezni/megosztani illetve hozzászólni - publikusan vagy csak csapattagoknak
  • Képtárunkba új képeket töltöttetek fel
  • kaptatok egy új medált
  • a vezetőségi posztok automatikusan továbbítódnak a vezetői levelezőlistára
  • stb.

Próbáld ki!
A fejlesztéseket itt tudod követni és kipróbálni: 929szentmihaly.hu/teszt
Fontos: A tesztoldalon az eredeti felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz belépni (a Facebook/Google beléptetés nem működik).

KIPRÓBÁLOM!


Vezetői táblázatkezelés
Tudjuk, hogy a vezetői munkához nélkülözhetetlen a megfelelő adminisztrácó. Minden program szervezése előtt számos adatra van szükség (őrstagok-rajtagok elérhetőségei, szülői elérhetőségek, korosztályok, próbapontok, stb.). Ezt eddig sokáig tartó keresgélésekkel lehetett megtenni. Mostantól viszont nagy segítségetekre lesz a vezetői táblázatkezelő, amellyel gyerekjáték az adatok rendezése, keresése és akár módosítása is.

Egy országadatokat tartalmazó demo innen érhető el.


Támogatónk vagy? Szeretnél az lenni?
Köszönjük, ha igen! Eddig a Partnereink oldalon adtunk hírt Rólad. Önkéntes mozgalomként kiemelten fontosnak tartjuk a segítségedet, ezért az alábbi új funkciókkal várunk szeptembertől:
Regisztráció: a csapat történetében először megnyitjuk a regisztrációt azoknak, akik támogatnak minket. Ezzel bekapcsolódhatsz a vérkeringésünkbe (profil oldal, hírfolyam, hírlevél, liliomokat kaphatsz, LiliomSHOP-ban vásárolhatsz, kölcsönözhetsz Szertárunkból/Könyvtárunkból, stb.).

Adományozó, kampány oldalak: minden évben gyűjtünk valamilyen fontos célra (új szertár, applikációfejlesztés, stb.), melyre ezentúl új adománygyűjtő oldalainkon keresztül bárki adakozhat akár PayPal használatával is. Ahogy az előbb említettük, az adományozás regisztrációval is jár amelynek köszönhetően a saját profil oldaladon követheted mikor, mire mennyit adományoztál.

Kampány oldal demo


Hirdetési felületek vállalkozóknak: többszáz fős csapatunkat több ezer fős követő-olvasó online közösség veszi körül, ahol az egyik legjobb dolog a vállalkozásodat hirdetni. Támogatóként különféle hirdetési felületeket biztosítunk számodra (honlapunkon, hírlevelünkben). Sőt a kedvezményeidet/kuponjaidat a LiliomSHOP-ban liliomokért cserébe tudják majd beváltani a csapattagok.

Felnőttcserkész közösségünkbe bárki becsatlakozhat. Ha úgy látod, hogy a támogatásokon túl szeretnél mozgalmunkhoz csatlakozni, gyere Te is felnőttcserkésznek! A Mindszenty raj szeretettel vár egy életre szóló kalandra a felnőtt korban is!
 
Könyvtár / Szertár / Örökségi gyűjtemény fejlesztés
Az öregcserkészeink sokszáz elemből álló hagyatéka is hamarosan képekkel együtt elérhető lesz. Több ezer darabból álló könyvtárunk és szertárunk adatállományát is rendszerezzük és még hatékonyabbá tesszük a minden csapattag számára nyitott kölcsönzési rendszert. Melyet a későbbiekben a nagyvilág számára is szeretnénk elérhetővé tenni (pl. sátor, áramfejlesztő, további eszközök kölcsönzése).
 
A fentieken túl az egész honlap frissítéseken, optimalizáláson (keresőoptimalizálás, képek optimalizálása), biztonsági (SSL tanúsítvány) és jogi dokumentáció (GDPR kompatibilis adatvédelem) fejlesztéseken esik át. Ha szeretnél részt venni ebben a munkában jelezd felénk és/vagy állj be Webmesternek! A Média munkacsoport szeretettel vár sorai közé a webmesteri feladatok ellátásához!