Kedves Cserkészek és Szülők!

A magyar cserkészet betiltása óta (1948) - az újjáalakulás utáni kisebb próbálkozásokat leszámítva - újra van a Magyar Cserkészszövetségnek különpróbarendszere!
Rengeteg izgalmas különpróba vár minden 12 évnél idősebb cserkészre, akik már legalább 2 táborban voltak és teljesítették a Cserkész I. próbát (vannak olyan különpróbák ahol ennél szigorúbbak a feltételek - lásd az adott különpróba leírásánál)!
Érdemes visszanézni a Különpróba oldalunkra és a MCSSZ különpróba oldalára is, hiszen folymatosan bővül a kínálat (később lelkiségi és szakági különpróbákkal is).

Hogyan teljesíthetek egy különpróbát?
1. Válaszd ki melyik különpróbát szeretnéd elkezdeni és ellenőrizd, hogy megfelelsz-e a feltételeknek!
2. Jelentkezni úgy tudsz, hogy először csatlakozol ehhez a Különpróba csoporthoz (nyomd meg a Join () gombot jobb felül), illetve a csoport üzenőfalára írsz egy rövid üzenetet (pl. Sziasztok! Gipsz Jakab vagyok és jelentkezem a Madárvédő különpróbára).
3. A Csapatvezetőség hamarosan egyeztet Veled a próba végzésének-teljesítésének részleteiről.
4. Ezután nekiállhatsz a próbának - úgy számolj hogy átlagosan 40 órádba fog telni!
5. A záró próbázáson számot kell adj a tudásodról és ha sikeresen megfeleltél, akkor a legközelebbi Csapatgyűlésen (évzáró-karácsony-évnyitó) ünnepélyesen megkapod a próbajelvényt, melyet felvarrhatsz az egyenruhádra. A profil oldaladon is megjelenik majd ez a próbajelvény.

TOVÁBBI RÉSZLETEK A KÜLÖNPRÓBÁK OLDALON