Kedves Cserkésztesvérek, Szülők, Támogatók és Cégtulajdonosok!

2019 nagy év lesz a cserkészet számára, ugyanis ekkor kerül megrendezésre, a 24. cserkész világtalálkozó az Egyesült Államokban. A három hetes rendezvényen a világ számos országából közel 40 000 fiatal, köztük 300 magyar cserkész vesz majd részt. A 929. Szent Mihály cserkészcsapatból öt főt választottak ki az országos válogatón. Hárman segítőként (IST- International Service Team), egy fő őrsvezetőként és egy résztvevőként fog kiutazni az Államokba.


A Dzsembori Csapattal lehetőségünk lesz megismerni a cserkészet nemzeteken átívelő nagyságát, és ez a fantasztikus utazás mindannyiunknak maradandó élményt ad. A táborban több ezer - a magyartól eltérő nemzetiségű - fiatallal fogunk találkozni, miközben népszerűsítjük a magyar hagyományokat, a magyar kultúrát. Ezt a célt szolgálja a magyar csapat által szervezendő, a magyar kultúrát bemutató kiállítás és a magyar kontingens által üzemeltetendő „Food House” is.

Arra kérjük Önt, hogy lehetőségeihez mérten, támogassa a részvételünket, ezzel pedig Ön is hozzájárulhat a magyarság hagyományinak nemzetközi népszerűsítéséhez. Amennyiben cégszerűen tudja támogatni a Magyar Dzsembori Csapat 929. Szent Mihály cserkészcsapat tagjait, úgy természetesen lesz látható eredménye az Ön adományának, mégpedig megjelenítési elemek formájában (pl.: cég nevének és logójának feltüntetése honlapunkon, köszönő poszt a Facebook oldalunkon, csapatpólón való megjelenés, stb.). Ezen felül a támogatás összegének 20%-ával is csökkentheti cége társasági adóalapját.

Amennyiben lehetősége van minket támogatni, kérjük, jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, és ha igényt tart rá, mi személyesen felkeressük Önt, hogy bemutassuk a felkészítés folyamatát és magát a rendezvényt.

Nagylelkű támogatásaikat előre is köszönjük!

László Hanna; Helli Domonkos; Bugyi Dávid; Járó Zoltán; Burai-Huber Márton

 

Dzsemborira mennénk…