Támogatónk neve Hogyan támogat(ott) minket?
1 % felajánlóink Adó egyszázalékuk felajánlásával támogatták működésünket.
Balogh Család Adomány
Burai János Hangtechnikai felszerelés kölcsönadásával segítette a Pálfi téri ünnepségeink hangosítását (2016-2020 között).
Csécsei Kriszta Koszorúk adományozása ünnepségeinkre
Kárpáti Gergely Adomány
Kristály Márton Adomány
Marczell Család Könyv adományok 2019-ben
National Instruments Hungary Kft. Az NI Mentorprogram keretében 2018. októbere óta 2 db LEGO Mindstorms NXT robot szettet adnak kölcsönbe a robotika oktatásainkhoz (a haszonkölcsön szerződést 2020. júniusában a következő tanévre is meghosszabbítottuk). (2019. júniusában 4 db Lenovo Latitude E6420 használt laptopot kaptunk ajándékba a robotika oktatásainkhoz)
Nemzeti Együttműködési Alap
Miniszterelnökség
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
2,5 millió forinttal támogatják a “Robotika és audiovizuális oktatással az ifjúságért” című programunkat, melynek keretében hangosító felszerelést, LEGO robotokat és egy irodakonténert tudtunk vásárolni a program megvalósításának költségein túl.
Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola Díjmentesen 5 db tantermet (és udvart) biztosít kiscserkész őrseink heti őrsgyűléseihez.
Pálmai Zoltán Hangtechnikai felszerelés kölcsönadásával segítette a Pálfi téri ünnepségeink hangosítását (2016-2020 között).
Rákosszentmihály és Árpádföld Polgári Köre Adománnyal támogatták a 2019. október 23-ai páfi téri ünnepségen való hangosításunkat.
Rákosszentmihályi Római Katolikus Plébánia Helyet biztosít programjainkhoz és eszközeink tárolásához.
Schüszterl Család Díjmentesen biztosítják a 2020. februárjától előkészített és 2020. szeptemberétől egyesületi működéshez bevezetett, online elérésű NAS fájltároló rendszer működtetését.
Sipos Család 2015 óta biztosítják egyesületünk székhelyét és postai levélküldemények átvételét.
Szőke Család Adomány
Sztanó Család Adomány
Sztrakay Ferenc Balázs Adomány
Teleki Pál Cserkészpark
(Keresztény Ifjúsági Szálláshelyek Szövetsége)
Helyet és hozzáférést biztosít kedvezményesen konténereinkhez:
- a 40 lábas konténert önkéntes munkaóra/év-ért cserébe tárolhatjuk
- a 20 lábas konténert díjmentesen tárolhatjuk, de cserébe a park tárolhat benne ingóságokat
 

2020. márciusától Támogatóinknak van lehetőségük regisztrálni a csapathonlapon ahol a Támogatók csoportba kerülvén még közelebbi betekintést nyerhetnek a csapat életébe és láthatják a támogatásaiknak is köszönhető fejlődést.

Köszönjük!