Tűzliliom Egyesület 1%

A Tűzliliom Egyesület elnöksége tanulmányi ösztöndíj programot hirdet – az egyesületi céloknak megfelelően –, az egyesület és a 929. sz. Szent Mihály cserkészcsapat hosszú távú operatív működtetésének és fejlesztésének megteremtésére.
Az „Egyesületi Ösztöndíj Program 2021” nevű ösztöndíjra várunk minden olyan 18. életévét betöltött jelentkezőt, aki a támogatás mellett az alábbi feltételeket tudja vállalni.

Ösztöndíj program ideje: 2021. május 5 – 2021. december 5.

Jelentkezési feltételek:

Ösztöndíj program ideje alatt részt veszel egy 120 órás szakmai gyakorlaton, ahol
Részletes gyakorlati alkalmakat és a nyári tábor időpontokat az egyesület 2021-es programnaptárában láthatod. Az elvégzett feladatokat a 929szentmihaly.hu honlapon kell riportálnod.
 
Biztosak vagyunk benne, hogy a program végére, a fenti ismeretek birtokában könnyen eligazodsz majd egy kis-közepes méretű civil szervezet vagy vállalkozás működtetésében. Ezek a tapasztalatok jól jönnek akár egy állásinterjúnál, akár egy felsőoktatásos képzésre való jelentkezéskor. Ezért a program végén díszes oklevelet is adunk.

Jelentkezés menete: Jelentkezési határidő: 2021. május 1., szombat, 23:59

Egyesületünk elnöksége 2021. május 5-ig – a beérkezett jelentkezések közül – maximum 4 személyt fog kiválasztani az ösztöndíjprogramra. Ezt követően minden jelentkezőt értesítünk majd. A kiválasztottakkal ösztöndíj szerződéseket kötünk, és elkezdjük a programot.

Kívánunk sikeres felkészülést és jelentkezést, valamint hagyományos cserkészköszöntéssel 
Jó Munkát!

Egyesületi elnökség 

Téglás Gergely
elnök

Nagy-Benczey Viktor
alelnök

Molnár Csenge-Hajna
titkár