Használati útmutató

Csapathonlapunkon számos funkcióhoz készültek használati leírások, videók melyeket az alábbi linkre kattintva lehet elérni.

Találkozások öröme

Sok tennivalónk és feladataink közepette kezdtük el az új évet. Még lehet, hogy ösztönösen 2015-öt írunk vagy mondunk, ha az aktuális dátumot kell megemlítenünk valakinek. Ilyenkor gyorsan kapcsolunk, korrigálunk és egy pillanatra talán meg is döbbenünk: tényleg, már 2016 van?

 A biztonság kedvéért még meg is nézhetjük okostelefonunk vagy laptopunk képernyőjén, hogy tényleg így van-e. Az pedig hideg pontossággal mutatja a valóságot. Pedig még emlékezetünkben csillognak karácsony fényei és fel tudjuk idézni az ünnepi hangulatokat, találkozásokat. Pillanatnyi jó érzéssel telt sóvárgásunkat máris megtöri a következő bejegyzés naptárunkban vagy alkalmazásunkban: "Farsangi időszak".
Aggodalomra semmi ok! Bőven akad most is lehetőség, hogy a szépen becsomagolt karácsonyi örömünket megoszthassuk másokkal. Máris itt vannak a bálok! Január 30-án Cserkészbál, február 6-án pedig Egyházközségi bál lesz. Ez utóbbira reméljük Mindannyian eljöttök, hogy találkozhassunk és együtt örüljünk! A vezetőknek és munkacsoport tagoknak minden hónap utolsó szombatja továbbra is a szakmai és vezetői megbeszélések fényében fog zajlani. Ennek keretében kezdjük el a plébániai 
honlapot is fejleszteni. Ebbe a folyamatba minden egyházközségi tagot várunk aki szívesen beletenne akár cikkíróként, fejlesztőként, grafikusként, bárhogy!
Bár a farsangi időszakon túlmutat, idén is megrendezésre kerülnek hagyományos téli programjaink a Cserkész téli portya és a Kiscserkész téli portya.
Nemsokára minden programért 5 liliom fog járni azoknak akik eljönnek. Ezeket a liliomokat a profilodon lehet gyűjteni és a LiliomSHOP-ban lehet majd beváltani értékes ajándékokra.
Azt se feledjétek, hogy Csapatkarácsonyunkkor megnyílt Szertárunkat és Könyvtárunkat bátran lehet használni programszervezéseitek során! Ezekbe a munkacsoportokba és a Médiásokhoz is várjuk lelkes tettrekész és tenni akaró cserkészek jelentkezését!
Ezek lesznek a találkozásaink, melyeket megtaláltok az új Naptárunkban is! Nemcsak az 5 liliom-ért lesznek értékes találkozások, hanem azért mert mindannyian OTT leszünk! Fogadjuk és elfogadjuk egymást és a farsangi vidámságban átéljük újra a karácsony örömét és sok lelkesedéssel és további tennivalókkal állunk elébe a nagböjti-húsvéti időszaknak!
Találkozzunk!

Last modified on hétfő, 01 február 2016 11:30

Login to post comments

More in this category:

Belépés

Keresés

Hírlevél feliratkozás

Megújult hírlevelünk!
Itt tudsz feliratkozni!

Vélemények, kérdések

Írd meg véleményeidet, tedd fel kérdéseidet itt:
929szentmihaly.hu/velemeny

NEA

A honlap a NEA támogatásával készült.

 

 

Készítette és fejleszti: