Használati útmutató

Csapathonlapunkon számos funkcióhoz készültek használati leírások, videók melyeket az alábbi linkre kattintva lehet elérni.

Média munkacsoport
Munkacsoportok Approval 9 Users 75 Files 10 Photos 17 Videos

Rólunk

Kedves Cserkésztestvérek!
Tisztelt Érdeklődők!

 

A Média Munkacsoport a csapat fényképeiből és videofelvételeiből készít toborzó plakátokat, csapatholnapon borítóképeket, valamint a csapat életéről szóló csapatfilmeket.
Gondozza a Rákosszentmihályi Plébánián található csapatszámítógépet illetve nyomtatót.
Hírlevelet szerkeszt, mely havonta megjelenik, melyben értesítjük a kedves cserkészeket/szülőket/érdeklődőket mi minden történt a cserkészcsapattal az elmúlt időszakban és milyen programok várhatóak a következő hónapban.
Híreket és hasznos információkat oszt meg a cserkészcsapat honlapján/facebookos oldalán. Aktuális híreket frissíti a Rákosszentmihályi Templom illetve Néri iskola faliújságján.
Üzemelteti a LiliomSHOP-ot, a gazdasági kérdésekben a Csapatvezetőséggel egyeztet.  
Valamint lehetőséget biztosít magasabb szintű képességek elsajátítására, mint például holnapszerkesztés, videó szerkesztés, és rendezvényhangosítás.
Ha bármelyikhez kedvet kaptál, jelentkezz bátran a Média Munkacsoportba a csoportkép jobb oldalán lévő  gombra kattintva és gyere el a hóvégi szombatokon megrendezendő mcs napokra!

Kiss Tamás
munkacsoport-vezető

Munkacsoport feladatok rövid leírása:
 

 • Alap munkacsoport tag feladatai:
  faliújságok frissítése (templom, plébánia, iskola), a csapat média anyagának (képek, videók) gondozása, válogatása, mentése, grafikai munkák, filmkészítés, vágás, képszerkesztés, DVD szerkesztés, logók, kiadványok szerkesztése, toborzásos anyag szerkesztése
 • Rendszergazda feladatai:
  Cserkészgép karbantartása: vírusírtás, lemezműveletek, frissítések, programok telepítése-törlése, dokumentumok rendszerezése, archiválás. Cserkész nyomtató karbantartása: papír beszerzés-utántöltés, toner beszerzés-utántöltés, karbantartás Plébániai WIFI: karbantartása, továbbfejlesztése További IT eszközök-szoftverek beszerzése, beüzemelése, működtetése (folyamatosan pályázunk: laptopok, tabletek, mobilAPP-ok, külső winchesterek, stb.)
 • Webmester  feladatai (Webmester Speciális Ismeretek - lásd lejjebb - képzés elvégzése után végezhető) :
  Boxer a fő webmester és mellé keresünk lelkes embereket, akik a honlapunkat karbantartják, frissítik, fejlesztik és válaszolnak a felhasználói kérdésekre (Hogy kell ezt-azt..? Hol találom...? Nekem nem működik...! stb.)
 • Hírlevél és Közösségi média felelős feladatai:
  Minden hónap végén összerakni a hírlevelet a mások által megírt tartalomból (nem neked kell a híreket megírni). Minden hír ami kikerül a nagyvilágba fontos, hogy eljusson az emberekhez. Ehhez a közösségi médiát manapság a legcélszerűbb használni (Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, stb.). A Hírlevél-Közösségi média felelős feladata a mások által létrehozott tartalmakat valamennyi közösségi médiában osztani-hirdetni-reklámozni ÉS felügyelni ezeket a profilokat (pl. facebook vászon frissítése karácsonyira decemberben, moderálás és válaszolás a kérdezőknek - tehát képben is kell lenni a tartalmakkal!).
 • LiliomSHOP vezető feladatai:
  Csapatunk tavaly útnak indult motivációs rendszere a LiliomSHOP folyamatos "üzemeltetést" igényel. Ahogy a vezetők osztják a liliomokat a csapattagoknak, ők ezeket különféle értékes ajándékokra válthatják be. A LiliomSHOP vezetőknek péntekenként át kell adniuk ezeket az ajándékokat, fel kell tölteniük a készletet, fel kell mérniük mire van igény és új "termékeket" vezetnek be és amik elfogytak vagy nincs rájuk érdeklődés azokat kivezetik.
Speciális Ismeretek - HAMAROSAN!
Nemcsak munkacsoport tagoknak!
A csapat munkacsoportjai hamarosan Speciális Ismeretek képzéseket indítanak,
- melyeket bárki elvégezhet az adott mcs-hétvégéken való tevékeny jelenlétével és az otthoni feladatok elvégzésével
- melyekből való sikeres próbázás után egy klassz jelvényt kapsz (a profilodon is megjelenik és az egyenruhádon is hordhatod)
- aki ilyen jelvénnyel rendelkezik az bizonyos feladatok ellátására jogosult (míg mások nem)
Pl. aggregátor használat, rendezvényhangosítás, webfejlesztés, stb.
- ha az Egyesület valamilyen külsős, fizetős megrendelést kap, akkor annak megvalósításában csak az adott területhez értő, speciális ismeretek jelvénnyel rendelkezők vehetnek részt a bevételből jutalékért cserébe. Jó zsebpénz kereseti lehetőség!
Nézz vissza később, hogy le ne maradj a képzésekről!
 

Belépés

Keresés

Hírlevél feliratkozás

Megújult hírlevelünk!
Itt tudsz feliratkozni!

Vélemények, kérdések

Írd meg véleményeidet, tedd fel kérdéseidet itt:
929szentmihaly.hu/velemeny

NEA

A honlap a NEA támogatásával készült.

 

 

Készítette és fejleszti: