Dzsemborira mennénk...

26000/500000.00

5 % Finanszírozott

26.000 Ft
Érkezett adomány
500.000 Ft
Cél
2
Adományozó

Bővebben a kampányról

Kedves Olvasó!
 
2019. július 22. és augusztus 15. között kerül megrendezésre az Egyesült Államokban a 24. Cserkész Világtalálkozó. A dzsembori múltja egészen 1920-ig gyökeredzik vissza és minden negyedik évben megrendezik. Hazánkban 1933-ban tartották, Gödöllőn.  Nyáron a 929. Szent Mihály cserkészcsapatból öt fő lesz jelen a világtalálkozón, hogy odaadó munkájukkal vegyenek részt a nemzetközi táboron. A kiutazók közül a legfiatalabb Burai-Huber Márton, aki résztvevőként lesz jelen. Járó Zoltán őrsvezető lesz és egy magyar őrs élén fog részt venni a táborban. László Hanna, Helli Domonkos és Bugyi Dávid pedig a nemzetközi IST (International Service Team) csapatban önkéntes munkát fognak végezni a tábor teljes ideje alatt.
 
A magas részvételi költségek miatt hoztuk létre ezt az adománygyűjtő felületet.  Kérjük most Önt, hogy lehetőségeihez mérten támogassa kiutazásunkat, hogy később négy-nyolc év múlva az Ön gyermekei is hasonló támogatásban részesülhessenek. A kampányról a dzsembori hivatalos oldalán tudhat meg többet, https://www.2019wsj.org/.
 
Ha cég formájában kíván támogatni minket, erre is van lehetőség. Ekkor TAO-s adóigazolást tudunk kiállítani a támogatásáról. Kérjük, ez esetben keressen minket a davidbugyi@gmail.com email címen, vagy telefonon, +3630/2760491 a részletesebb felvilágosításért. 
 
Minden támogatást előre is nagyon szépen köszönünk!
 
Hanna, Marci, Zoli, Domi és Boxer
 
Hogy mit is adhat nekünk a világtalálkozó?
 
László Hanna - „Egyedüli lánykánt elsősorban a lánycserkészeknek szeretném bebizonyítani, hogy ekkora távolságokat is meg lehet tenni, ha az ember mögött egy jó csapat áll. Célom továbbá az, hogy a kint tanult cserkésztudásomat kamatoztassam itthon, hogy ez által az őrsömet, rajomat és csapatomat szolgálja.”
 
Burai-Huber Márton - „A csapat történetében én vagyok a legelső cserkész aki dzsemborin résztvevőként lesz ott. Kiutazásommal példát szeretnék mutatni más korombeli, vagy fiatalabb cserkésztársaimnak, hogy így kontinenseken átívelve is meg lehet élni a cserkész életet.”
 
Járó Zoltán - „Régi vágyam volt kimenni már Amerikába, és most cserkész keretek között lehetőségem is van rá! Megismerhetek új kultúrákat, új embereket, gyakorolhatom nyelvtudásomat. Az egyik kiutazó őrsnek én vagyok a vezetője, a Vörös vércse őrssel együtt szeretnénk megélni a világtalálkozót.”
 
Helli Domonkos - „Szeretnék külföldi cserkészcsapatokkal kapcsolatba kerülni és egyfajta “cserecserkész” programot megszervezni, ami által lehetősége lesz a csapatnak olcsóbban kijutni az adott országba és ez által megismerni az adott kultúrára jellemző dolgokat, illetve az idegen nyelv gyakorlása is meghatározó szerepet töltene be!”
 
Bugyi Dávid - „A magyar kontingens (280 fő) legidősebb 20 cserkésze között vagyok én is. Részvételemmel szeretnék jó példával szolgálni, hogy idősebb fejjel is meg lehet élni aktívan a cserkész életet.” 
 
 

Adományozás tiltása

Ok: A kampány lejárt.

NEA


A honlap a NEA támogatásával készült.

Készítette és fejleszti:

tegtrix.hu

 

 

Keresés

Vélemények, kérdések

Írd meg véleményeidet, tedd fel kérdéseidet itt:
929szentmihaly.hu/velemeny