Munkacsoportok beszámolója

Csapatunk operatív működtetését több mint egy évtizede segíti a három munkacsoport: Könyvtár, Szertár, Média.
Az elnökségi beszámolóban leírt szervezeti változtatásoknak köszönhetően 2020. augusztusára mindhárom munkacsoport feladatait (lásd feladatmátrix) és tagsági paramétereit sikerült tisztába tenni a legfontosabbb kérdésekre választ adva:

  • ki vezeti a munkacsoportokat? az egyesület alá tartoznak, hiszen az egyesület eszközállományát használják munkájuk során
  • feladatok taghiány esetén? munkacsoport tagok és/vagy munkacsoport vezető hiányában a munkacsoport feladatokat az egyesületi elnökség látja el (így történt ebben az évben a Szertár és Könyvtár mcs-k esetében)
  • vezetői megbízás? munkacsoport vezetőt a csapatparancsnok vagy az egyesületi elnökség felkérhet egy évre a cserkészév során (a megbízatás a cserkészév utolsó napján, augusztus 31-én megszűnik).
  • mi a vezető feladata? a munkacsoport vezető összefogja és koordinálja a munkacsoport tagok munkáját.
  • hogyan és meddig lehet tag valaki? munkacsoport tagnak minden évben jelentkezni kell a Szertáros/Könyvtáros/Médiás alapképzés nevű online tanfolyam teljesítésével (minden cserkészév végén a munkacsoport tagságok automatikusan megszűnnek). A munkacsoport tagság a feladatokkal, hozzáférésekkel csak ezt követően aktiválódik.

Köszönjük Nektek, akik a 2019/20-as cserkészévben tevékenyen részt vettetek valamelyik munkacsoportban:

  • Kiss Tamás - Média mcs. vezető
  • Büki Kálmán - Média mcs. vezető-helyettes
  • Burai-Huber Márton - Média mcs.
  • Járó Zoltán - Média mcs. (LiliomSHOP)
Munkacsoportok beszámolója 2019/20 és 2020
Projektjeink beszámolója

A 2019/20-as csapatmunkatervben 3 projekttel folytattuk a cserkészévet: PróbAPP, Hangosítás, Angyalkert. Ezek közül a Hangosítás projekt a NEA2020 pályázat megnyerésével véget ért. A vándor és felnőtt cserkészek munkaterveként létrejött a Csapathős projekt, amelynek feladataiból a vírusjárvány alatt mindenki kivehette a részét. Nézzétek meg mi történt a három aktuális projektünkben és kapcsolódjatok be a megadott elérhetőségeken!

Vélemények, kérdések

Írd meg véleményeidet, tedd fel kérdéseidet itt:
929szentmihaly.hu/velemeny

 

Készítette és fejleszti:

tegtrix.hu

NEA


A honlap a NEA támogatásával készült.

Keresés

Naptár
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
5
6
7
8
Dátum : 2022 június 08
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
30

MCSSZA 929. sz. Szent Mihály cserkészcsapat
a Magyar Cserkészszövetség tagja
www.cserkesz.hu

Go to Top