Legfrissebb híreink

Tagdíj 2024 és kedvezmények, szolgáltatások

Kedves Szülők és Cserkészek! Cserkészcsapatunk (és a csapat feletti szervezetek: kerület, szövetség, világszervezet) az éves tagdíjakból fedezi működésének kiadásait. A tagdíjat befizetőknek pedig számos kedvezmény és szolgáltatás jár. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden fontos információt a tagdíjfizetéssel és a vele járó szolgáltatásokkal, kedvezményekkel kapcsolatban.

2023/24-es cserkészév kezdési információk

Kedves Cserkészek és Szülők! Bár még javában tart a nyári szünet a 2023/24-es cserkészév indulásának legfontosabb tudnivalóit röviden összefoglalom ebben a cikkben. Kérlek, az itt leírt információkra és határidőkre ügyeljetek!

Legyél csapatunk történetének narrátora!

Készülő virtuális emlékpontjainkhoz narrátorokat keresünk. Csapatunk története szólaljon meg a Te hangodon!

Új levelezési címünk

Cserkészcsapatunkat működtető egyesületünknek változott a levelezési címe.

NEA 2021 dokumentáció

2021. januárjában a NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) felé beadott működési pályázaton, 2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk előfinanszírozott formában a Tűzliliom Egyesülettel, melynek felhasználását foglalja össze röviden ez a cikk.

Közösségeink bejegyzései

? Hamarosan újranyitjuk a LiliomSHOP-ot, addig is néhány érdekességet megosztunk Veletek.
liliomshop_erdekesseg.jpg

Új projektek és új felelősök

 

Minden évben így idén is sok új tervet tűztünk ki magunk elé, melynek megvalósításához különböző projektekben gondolkodunk. Ezekre a projektekre várjuk a lelkes fiatal felnőtt cserkészek (kószák, vándorok, felnőttcserkészek) jelentkezését, akik tudásukkal-hozzáértésükkel szeretnének hozzájárulni a csapat fejlesztéséhez.

Hosszabb-rövidebb ideje dolgozunk már a Csapattörténelem könyv megírásán (melyet Lola koordinál), a Csapatkönyvtár és Szertár beindításán, az új Egyesület létrehozásán (GTZ koordinálása alatt) és a vándor-felnőttcserkész programkidolgozásán (JB irányításával).

Új projektjeink, melyek megvalósítására várjuk a kósza-vándor-felnőtt csapattagok jelentkezését:
- Archiválás
- Próbarendszer és TudásTÁR fejlesztés
- Bővítés II.
- Statisztika
- Egyenruha

Keresünk még:
- Webmestert, aki szívesen vállára veszi az új honlap karbantartását (vándor-felnőtt korú csapattagot)
- Média munkacsoport tagot (akik szívesen megtanulják a hírszerkesztés színes feladatát)
Ha valamelyik projekt vagy feladat felkeltette az érdeklődésedet bátran jelezd a Parancsnokságnak (06705074242 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)!