Legfrissebb híreink

Tagdíj 2024 és kedvezmények, szolgáltatások

Kedves Szülők és Cserkészek! Cserkészcsapatunk (és a csapat feletti szervezetek: kerület, szövetség, világszervezet) az éves tagdíjakból fedezi működésének kiadásait. A tagdíjat befizetőknek pedig számos kedvezmény és szolgáltatás jár. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden fontos információt a tagdíjfizetéssel és a vele járó szolgáltatásokkal, kedvezményekkel kapcsolatban.

2023/24-es cserkészév kezdési információk

Kedves Cserkészek és Szülők! Bár még javában tart a nyári szünet a 2023/24-es cserkészév indulásának legfontosabb tudnivalóit röviden összefoglalom ebben a cikkben. Kérlek, az itt leírt információkra és határidőkre ügyeljetek!

Legyél csapatunk történetének narrátora!

Készülő virtuális emlékpontjainkhoz narrátorokat keresünk. Csapatunk története szólaljon meg a Te hangodon!

Új levelezési címünk

Cserkészcsapatunkat működtető egyesületünknek változott a levelezési címe.

NEA 2021 dokumentáció

2021. januárjában a NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) felé beadott működési pályázaton, 2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk előfinanszírozott formában a Tűzliliom Egyesülettel, melynek felhasználását foglalja össze röviden ez a cikk.

Közösségeink bejegyzései

? Hamarosan újranyitjuk a LiliomSHOP-ot, addig is néhány érdekességet megosztunk Veletek.
liliomshop_erdekesseg.jpg

2018. március 3-án jópáran összegyűltünk a Rákóczi utca 4/2. szám alatt, Placid atya volt lakóhelyénél, hogy részt vegyünk az emléktábla avatáson.  Az ünnepség elején közösen énekeltük el a Himnuszt, majd Kovács Péter polgármester beszédét hallgattuk meg Placid atya életéről. Ezen kívül a műsort színesebbé tette az, hogy egy népi viseletbe öltözött lány népdalokat énekelt. Majd következett az esemény fénypontja. Az emléktáblát Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő és Kovács Péter polgármester leplezte le, amit Gábor atya meg is áldott. A megemlékezést a Szózat eléneklésével zártuk. Miután mindennek vége lett, utunk az Önkormányzati Hivatalhoz vezetett, ahol egy kis étellel és itallal vártak minket.
Jó cserkészekhez méltóan viselkedve teli hassal hagytuk el az Önkormányzat épületét.