Legfrissebb híreink

Tagdíj 2024 és kedvezmények, szolgáltatások

Kedves Szülők és Cserkészek! Cserkészcsapatunk (és a csapat feletti szervezetek: kerület, szövetség, világszervezet) az éves tagdíjakból fedezi működésének kiadásait. A tagdíjat befizetőknek pedig számos kedvezmény és szolgáltatás jár. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden fontos információt a tagdíjfizetéssel és a vele járó szolgáltatásokkal, kedvezményekkel kapcsolatban.

2023/24-es cserkészév kezdési információk

Kedves Cserkészek és Szülők! Bár még javában tart a nyári szünet a 2023/24-es cserkészév indulásának legfontosabb tudnivalóit röviden összefoglalom ebben a cikkben. Kérlek, az itt leírt információkra és határidőkre ügyeljetek!

Legyél csapatunk történetének narrátora!

Készülő virtuális emlékpontjainkhoz narrátorokat keresünk. Csapatunk története szólaljon meg a Te hangodon!

Új levelezési címünk

Cserkészcsapatunkat működtető egyesületünknek változott a levelezési címe.

NEA 2021 dokumentáció

2021. januárjában a NEA (Nemzeti Együttműködési Alap) felé beadott működési pályázaton, 2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk előfinanszírozott formában a Tűzliliom Egyesülettel, melynek felhasználását foglalja össze röviden ez a cikk.

Közösségeink bejegyzései

? Hamarosan újranyitjuk a LiliomSHOP-ot, addig is néhány érdekességet megosztunk Veletek.
liliomshop_erdekesseg.jpg

Kedves Szülők, Cserkészek!

Idén is várunk az őrsgyűléseken minden érdeklődőt! 

Keressétek péntek délutánonként 16:30-tól a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskolában Bárczay-Baján Zsófi, Kenéz Lilla, Kiss Noémi, Mudrák Gergő, Némedi Boldizsár és Vajda Kincső őrsvezetőket. (Farkaskölyök illetve kiscserkész korosztály)

Az őrsgyűlések az Arany János Általános Iskolában egyenlőre technikai okok miatt szünetelnek, helyette az Árpádföldi Szent Anna Templom kertjében tart őrsgyűlést Kovács Viktória és László Hanna 16:00 órától. (Farkaskölyök illetve kiscserkész korosztály)
Frissítés okt. 5 vagy okt. 12-től ismét az Aranyban lesznek megtartva az őrsgyűlés.

A Rákosszentmihályi Plébánián 16:30-tól várunk mindenkit aki bepillantást szeretne látni a cserkészek életébe. (Cserkész, Kósza korosztály)
Hamarosan az őrsgyűlések pontos beosztását is megosztjuk veletek.
 

Jó munkát!
A csapatvezetőség