Működés és stratégia napja

 Registration Closed
 
0
egyesuleti_mcs_napok_2021
Kategória
Csapat program
Dátum:
2022 június 04 09:00 - 11:00
Programfelelős
Téglás Gergely
Korosztály
- Vándor - Felnőttcserkész - Operatív csoportok
Kapcsolódó próbapont(ok)
2.1.1.2. Hivatalos iratok, ügyintézés -
Kedves Egyesületi tagok!
Kedves Vezetők!

Egyesületi tagoknak:
Közgyűlés 2022/1.
2022.06.04-én (vasárnap) 9:00-kor tartjuk az idei első (lejjebb lásd, hogy miért lesz még egy) egyesületi közgyűlésünket a plébánián (2/2022.05.14. E. hat. alapján).
Kérek minden egyesületi tagot, hogyha tud, jöjjön el és személyes jelenlétével segítse a döntéshozást!
Aktuális taglista az egyesület oldalán, a Users fül alatt érhető el.
Online bekapcsolódásra nincs lehetőség.
Az egyesület közgyűlései nyilvánosak, bárki más is eljöhet ha kérdezni/hozzátenni szeretne a működésünkhöz.
Legfontosabb témáink az elmaradt, kötelező beszámolók a 2020 és 2021 évekből illetve a szintén elmaradt és kötelező költségvetési tervek 2021 és 2022 évekről.
Tekintettel arra, hogy a cserkészcsapat és az egyesület pénzügye azonos, így újdonságról nem lesz szó, csak a cserkészév helyett naptári évre számolt költségvetéseink elfogadásáról.

Közgyűlés 2022/2.
Az egyesület létrehozása óta azt a gyakorlatot követjük, hogy az egyesület elnökségének egyik tagja a csapatparancsnok legyen. Ez a legutóbbi cspk választás óta, azaz 2021.08.22-e óta nem így van, ezért a jelenlegi elnökség a cserkésztábort követően le fog mondani és új elnökséget kell választania az egyesületi tagoknak. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbben - ha lehet minden tag - jelen legyen, kérem az egyesületi tagokat, minél előbb töltsék ki ezt a Doodle táblázatot megjelölve a számotokra megfelelő időpontokat 2022. augusztus 4. és szeptember 4. közötti időszakot figyelembe véve.
Fontos tudni, hogy a lemondás és a megválasztás közötti időszakban az egyesületi ügyvitel szünetelni fog (kifizetések leállnak, stb.). Ezért bátorítok mindenkit, hogyha lehet akkor augusztus elejéhez közeli időpontokat jelöljön meg.

Vezetőknek (és egyesületi tagoknak):
Azért, hogy június 4-én (remélhetőleg) 4 db költségvetés elfogadáson túl még hasznosabb dolgokról is legyen szó a délelőtt még kötetlen beszélgetés formában szót ejtünk:
- az idén lejáró 2017-22-es csapat stratégiánkról
- a következő 2023-27-es csapat stratégia tervezését elkezdjük, melyet 2022-es csapatkarácsonyig közösen el fogunk készíteni (az előzőhöz hasonlóan a csapat bármely tagja beletehet/hozzászólhat).
- a működésünk eddig jóvá nem hagyott leírásait leporoljuk, átbeszéljük és javaslatként megfogalmazzuk a következő csapatvezetőségi gyűlésre, hogy minden feladatkör egyértelmű és átlátható legyen
Zoli cspk jelenlegi programjába is lehet javasolni és segíteni a megvalósítását
Pörgős délelőtt lesz de ebédre már mindenki haza fog jutni. Online bekapcsolódásra lesz lehetőség.

JM!
Tegger
 
 

Dátumok:

  • 2022 június 04 09:00 - 11:00

Résztvevők

 Nincs résztvevő