Kedves (leendő) Cserkésztestvérünk, Vezetőtársunk, Cserkész-Szülő, Ismerősünk, Támogatóink és (leendő) Partnereink!

Hamarosan kezdetét veszi a 2014/15-ös cserkészév, melyben sok munkát, kihívást, fejlődést és együttműködési lehetőséget látunk! Annak érdekében, hogy együtt lássuk készítettünk egy interaktív, nagyítható ábrát magunkról, programjainkról és tennivalóinkról, egyszóval a jövőnkről! Erre a virtuális barangolásra és tervezésre hívunk meg Téged is! Tarts velünk, hiszen itt a helyed köztünk/velünk!

 

Évkezdő PREZI megtekintése

A prezentációhoz javasoljuk, hogy teljes képernyőre állítsd (a jobb alsó sarokban lévő gomb segítségével) a nézetet. Valamint fontos, hogy szabadon görgesd az egér segítségével a képet és tetszőlegesen nagyíts-kicsinyíts valamennyi részre. Az ábra első részén a "Hol a helyem?" című fejezetnél a csapatunk és kapcsolódásaink szerkezeti és működésbeli ábráját láthatod. A második fejezet a Programjainkról szól (nem teljes a Programok listája szeptemberben lesz véglegesítve). A harmadik fejezetben pedig a kezdéshez/csatlakozáshoz szükséges információkat láthatod!
 


Ha sikerült megtalálni a helyed vagy kiválasztani a neked tetsző programot/feladatot vagy bármi kérdésed van, bátran írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Személyesen augusztus 23-án van a lehetőségünk találkozni, amikor tartjuk a CsapatÖtletelős Napunkat a plébánián (1161 Budapest, Templom tér 3.). Várunk minden cserkészt és nem cserkészt és leendő cserkészt egyaránt akinek kérdése van, szeretne többet tudni, változtatni, tanácsolni, javasolni!
Augusztus 23-án tartja első összeülését az új Parancsnokság is. Részletek hamarosan.

Minden vezetővel augusztus 30-31-ei hétvégén találkozunk az I. Vezetői Napon és Évkezdő Csapatvezetőségi megbeszélésen.

Csapatunk (leendő) tagjait pedig szeretettel várjuk szeptember 5-én (pénteken) 18:00-ra a plébánián a hagyományos Évkezdő Csapatgyűlésünkre! Szeretettel várjuk a Szülőket, Ismerősöket és Támogatóinkat!

Addig is a (leendő) Parancsnokság nevében kívánok tartalmas készülődést és Jó Munkát!

Téglás Gergely - Tegger st.
csapatparancsnok