Használati útmutató

Csapathonlapunkon számos funkcióhoz készültek használati leírások, videók melyeket az alábbi linkre kattintva lehet elérni.

Kampányok

Rendezvénysátor

Az elmúlt években már akkora létszámmal megyünk táborozni, hogy nem férünk el a szokásosan kifeszített nagyponyvák alatti ebédlőtérben. Ezért a Te segítségeddel szeretnénk egy strapabíró rendezvénysátrat beszerezni, hogy bármely programunkon - legyen szó táborról, cserkésznapról, toborzónapról, stb. -  nagy befogadóképességű, fedett helyszínt tudjunk biztosítani amely az időjárás viszontagságainak ellenáll. A közeljövőben megnyíló, új szertár rendszerünkön keresztül ezt a rendezvénysátrat csapattagok és külsősök (iskolák, szervezetek, stb.) egyaránt kölcsönözhetik majd.

Dzsemborira mennénk...

2019. július 22. és augusztus 15. között kerül megrendezésre az Egyesült Államokban a 24. Cserkész Világtalálkozó. A dzsembori múltja egészen 1920-ig gyökeredzik vissza és minden négyedik évben megrendezik. Hazánkban 1933-ban tartották, Gödöllőn.  Nyáron a 929. Szent Mihály cserkészcsapatból öt fő lesz jelen a világtalálkozón, hogy odaadó munkájukkal vegyenek részt a nemzetközi táboron. A magas részvételi költségek miatt hoztuk létre ezt az adománygyűjtő felületet.  Kérjük most Önt, hogy lehetőségeihez mérten támogassa a kiutazásunkat, hogy később négy-nyolc év múlva az Ön gyermeke is hasonló támogatásban részesülhessen!

Belépés

Keresés

Naptár
H K Sze Cs P Szo V
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
21
26
27
28
29
30
31

Hírlevél feliratkozás

Megújult hírlevelünk!
Itt tudsz feliratkozni!

Vélemények, kérdések

Írd meg véleményeidet, tedd fel kérdéseidet itt:
929szentmihaly.hu/velemeny

NEA

A honlap a NEA támogatásával készült.