Bizonyára már mindenki kipihente magát Vuk kalandjairól szóló kiscserkész tanyázásunk után és a Felvidék vadvizei között táborozó kalózok is otthoni függőágyukban merengenek a tábor emlékezetes pillanatain. Ezzel a rövid cikkel segítünk előhívni az élményeket.

Beszámolók, képek 
Kiscserkész tanyázásunk képei és beszámolói hamarosan beérkeznek.
Cserkész és kósza táborunk képeit el lehet érni a Képtárunkból. Aki még készített fényképet kérjük küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!
Az őrsök naplóit (hajónaplóit) hamarosan felvisszük az új honlapon készülő őrsi oldalakra és az Évnyitó Csapatgyűlésen minden őrs megkapja az eredeti példányt. Aki szeretne írni beszámolót a táborról, kérjük küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!
A Magyar Cserkész stábja is keresi a jobbnál jobb beszámolókat így ha augusztus 15-ig a Szövetségnek is elkülditek a beszámolókat belekerülhettek a Magyar Cserkész valamelyik számába! Érdemes tollat ragadni!

Fogadalmat tett új cserkészeink és beavatott kószáink 
A táborban titkos körülmények között életreszóló fogadalmat tettek: Bárczay-Baján Zsófia, Horváth Kristóf, Kertész Brigitta, Kenéz Lilla, Pákozdi András és Pákozdi Gergő. Szintén titkos, vadregényes helyen beavatott kószává váltak: Belák Attila, Fridli Daniella és Horváth Kristóf.
Isten éltessen Benneteket! Ezúton is üdvözlünk Titeket a cserkészek/kószák világában!

Biztosítás
Táboraink lakóit a Postabiztosító biztosította.

Köszönet 
Ezúton is hálás szívvel köszönjük felvidéki cserkésztestvéreinknek a sok segítséget, mely nélkül nem tudtunk volna ilyen színvonalas és értéket adó tábort szervezni!
Köszönet Matyó Márió csapatparancsnoknak és csapatának akik a hátteret és a tábor kiszolgálását a vállukon vitték!
Köszönet Falusi Krisztián cserkészsegédtiszt testvérünknek, aki az előkészületekben és a szervezésben sokat tett cserkészeinkért.
Abban biztosak vagyunk, hogy jövünk még ide és errefelé (a palásti cserkészbálra mindenképp) és visszük a jóhírt és várunk Titeket is mihozzánk Rákosszentmihályra!
Köszönjük a táborba ellátogató vándorainknak és felnőttcserkészeinknek is a segítséget!
Köszönjük az otthon ránk gondoló és értünk imádkozó Szülőknek, Cserkésztestvéreinknek a bizalmat!
A tábor céljának megfelelően mindenki gyarapodott a "Jó Munka" végzésében és az előrelátó tervezés végrehajtásában.


Értékelés
Kedves Cserkésztestvérünk!Kedves Szülő, Ismerős, Támogató!
Ha részt vettél idén (2014-ben) valamelyik táborunkban vagy gyermeked/ismerősöd részt vett valamelyik táborunkban az alábbi linken van lehetőséged értékelni. Név nélkül lehet hozzászólni, véleményezni illetve javasolni.
Határidő: 2014. augusztus 30.
Kérjük ne törölj ki semmit ebből a dokumentumból!

Táborok értékelése

Várjuk véleményedet szeretettel!

Rezsabek Zsófia st., táborparancsnok
Subert Lilla őv., táborparancsnok
Téglás Gergely st., táborparancsnok