Kedves Érdeklődő!
Minden év novemberében összeülünk mi, szentmihályi cserkészvezetők, hogy megbeszéljük stratégiánkat és az ehhez kapcsolódó projektjeinket. Pár éve örömmel mondhatjuk, hogy a témáink egyre nagyobb mértékben érintik partnereinket, segítőinket, támogatóinkat így Téged is!
 A fejlesztési folyamatok idén olyan szintre értek, hogy a gyerekeknek szóló elsődleges programunk a próbarendszer és a munkánkat kiszolgáló webes technikai háttér és segítő kiadványok kiterjesztését és megosztását tűztük ki célul.
Szeretettel hívunk egy rövid együttgondolkodásra az alábbi, nem formális nevelést motiváló témák kapcsán:

- a fiatalok számára folyamatos kihívást és önnevelést jelentő próbapontok közül a hittanos, ének-zenei, kézműves/népi kultúrát ismertető és a társadalmi ismeretekkel foglalkozó tudásanyag még jobb gyakorlati megvalósítására/megélésére keresünk állandó partnereket. Lennének olyan elsősorban kisközösségileg (őrsileg) megélendő próbapontok, melyeket a Te szervezetedben/intézményedben vagy ahhoz kapcsoltan tudnának a gyerekek „teljesíteni”. Ezzel a szorosabb kapcsolattal forgalmat és reklámot is generálnánk számodra/számotokra mi pedig biztosak lehetünk afelől, hogy szakmailag a legjobb kezekbe kerültek a fiatalok.

- szeretnénk bemutatni a nevelő munkánkat kiszolgáló újonnan fejlesztett technikai hátterünket: a web 2.0-ás csapat és plébániai honlapokat, melyek motivációs eszközei nagyban segítik majd az előző pontban leírt munkát és nem utolsósorban reklámfelületet is adhatnak.

Ilyen és hasonló témákban várunk Téged szeretettel 2014. november 29-én (szombaton) 14:00-16:00 között a Rákosszentmihályi Római Katolikus Plébánián (1161 Bp., Templom tér 3.) megrendezésre kerülő mini konferenciánkra. Ha felkeltettük érdeklődésedet és szívesen gondolkodnál velünk együtt kérjük jelezd részvételi szándékotokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

14:00-kor egy svédasztalos fogadással várunk mindenkit.
Szeretettel ajánljuk mindenkinek a programunk után lévő, 16:00-kor kezdődő Szentmihályi Esték kultúr rendezvényt!

Téglás Gergely -Tegger
csapatparancsnok