2014. szeptemberétől elindult a Csapat Iroda, melynek keretében sok új, vezetői munkát segítő funkció lépett életbe. Az Iroda elindulását az Adminisztrációs projekt (Projektvezető: Hajna) és a pályázati támogatás nagyban segítette. Megboldogult csapatparancsnokunk, Laci bácsi halála után a csapatvezetőségi dokumentumokat több helyen tároltuk (Tegger lakásán, GTZ lakásán, plébánián). Nagyon szerettük volna, hogy minden egy helyre, a Parancsnoki szobába kerüljön.  Sok év munkájával, több projektben 2014-re sikerült elérni ezt a célt. A csapat teljes adminisztrációja és minden vezetői dokumentuma a Parancsnoki szobában lévő páncélszekrénybe költözött.

Nagy híján voltunk az irodaszereknek is, amelyek nélkülözhetetlenek mind a csapatvezetési munkákhoz mind az őrsgyűlések tartásához. Pályázati keretből sikerült minden rajterembe táblát és szemetest elhelyezni, illetve feltöltöttük a Csapat Iroda eszközállományát is melyet minden vezető használhat (elérhető a Parancsnoki szoba vezetői szekrényéből). Többek között írószerek (tollak, filcek, színesceruzák, kréták), irodai eszközök (papírvágó, tűzőgép, lyukasztó, ollók), irat tárolók (irattartók, genothermek) és egyéb kiegészítők (jegyzettömbök, hibajavítók, gemkapcsok, gombostűk, stb.) kerültek az Irodába.
Szintén a vezetői szekrényben kaptak helyet az aktív őrsvezetők mappái. Minden aktív őrsvezető ebben a mappában tárolhatja a vezetői munkájához szükséges dolgait. Itt lesz a nyomtatott Tudástár is, melynek keretében az összes próbarendszerhez tartozó információs lapok (melyek online is elérhetők /lesznek/) próbák szerinti mappákba kerülnek elhelyezésre.

Pályázati keretből megújult a csapat számítógépe, melyet minden vezető, munkacsoport tag és projektvezető használhat. Régóta nagy szükségét láttuk egy projektornak, mely a vezetői munkához manapság már szintén nélkülözhetetlennek mondható. Ennek beszerzésére szintén sor került. Ezúton is hálásan köszönjük az informatikai beszerzések segítését Pálmai Zolinak. 


Tervbe van véve még az immár 10 éves multifunkciós nyomtató újra cserélése. Sok év sok munkája van ebben az Irodában és reméljük, hogy a következő években jól ki tudja szolgálni ez az irodai fejlesztés a csapat működését. Bízunk benne, hogy mindenki örömét leli az eszközök használatában és kellő gondossággal vigyáz rájuk, hogy az utánunk jövők is használhassák majd cserkészmunkájukhoz.