A keretmese nagyon fontos része a kiscserkész és cserkész korosztályi programjainknak. Ezért minden évben a vezetőség komoly előkészülettel készül a legmegfelelőbb keretmese kiválasztására. Ez úgy kezdődik, hogy mindenki javasolhat valamilyen keretmesét, melyről röviden leírja a megvalósítás részleteit (kerettörténet, stílus, korosztály, stb.). 

 

Idén úgy gondoltuk, hogy megosszuk a nagyvilággal a beérkezett javaslatokat, hogy Ti is lássátok, szavazzatok Facebook-on és együtt izguljatok 2015. január 31-ig. Ekkor fognak dönteni a korosztályok vezetői, hogy melyik keretmesét választják a 2015-ös évre az általuk vezetett korosztályoknak. Sokat segít mindnyájunknak a Ti véleményetek is!

Kiscserkész korosztály
Mesésebbnél mesésebb és színesebbnél színesebb javaslatok vannak ebben a kategóriában. Akik a gyerekkori "jóbarát" meseszereplők rajongói, semmiképp se hagyják ezt a kategóriát olvasatlanul.
Cím Javaslatot beküldő(k) Korosztály Részletek Facebook szavazás
Dzsungel könyve Kristóf KCS Kattints ide! Szavazz!
Afrika mélyén Nóri KCS Kattints ide!
Méhecskés Rezsó KCS Kattints ide!

Cserkész korosztály
A cserkészeknél már kilépünk a mesék varázslatos világából és megjelenik a kaland-izgalom és kihívások sora, melyekre nem mondhatsz nemet, ha épp egy küldetés kellős közepébe csöppentél őrsöddel vagy rajoddal.
Cím Javaslatot beküldő(k) Korosztály Részletek Facebook szavazás
Táborozás Nipp-on Dénes, Hajna, Nóri CS Kattints ide! Szavazz!
Star Trek GTZ CS Kattints ide!