A kiscserkész tanyázás a kósza-cserkész táborok és a vándor evezős tábor után kipihenve magatokat itt az idő, hogy az élményeinket felevenítsük és összerakjuk, hogy a későbbiekben Mindannyian boldogan és erőt merítve emlékezhessünk vissza a 2015-ös nyárra!
Beszámolók, képek
Kérünk mindenkit, aki készített képeket a táborainkban minél előbb juttassa el a Média munkacsoportnak (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - Figyelem! A csatolmányok mérete nem haladhatja meg a 4 Mb-ot. Ha ennél nagyobb fájlokat akarsz küldeni előtte töltsd fel valamilyen tárhelyre és annak a linkjét küldd el a munkacsoportnak!)! Minden kép és videó a Képtárunkból elérhető lesz. Beszámolókat szintén a Média munkacsoport emailcímén várjuk (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), melyeket meg fogunk jelentetni a különféle cserkész fórumokon (újságok, honlapok, facebook).

Fogadalmat tett cserkészeink
A táborban titkos körülmények között életreszóló fogadalmat tettek: Baczó Boglárka, Balogh Ágnes, Benda Letícia, Bényi Boglárka, Boér Barna, Boér Panna Rita, Boros Luca, Burai-Huber Márton, Büki Kálmán, Csúr Balázs, Doszpod-Nagy Soma Tamás, Eberhardt Péter, Mudrák Bence, Németh Beáta, Neuwirth Hanna, Puskás Boglárka, Schel Ábel, Schopper Milán, Szemerkényi Lelle Kinga, Szőke Emese, Sztanó Ádám, Turny Bátor, Veres-Marincsák Viola és Kulcsár Virág Csömörről.
Isten éltessen Benneteket! Ezúton is üdvözlünk Titeket a cserkészek világában!

Köszönet
Ezúton is hálás szívvel köszönjük mindazoknak akik segítettek táboraink megvalósításában anyagi/eszköz/élelmiszer felajánlásukkal! Köszönjük a táborba ellátogató vándorainknak és felnőttcserkészeinknek is a segítséget! Köszönjük az otthon ránk gondoló és értünk imádkozó Szülőknek, Cserkésztestvéreinknek a bizalmat! A tábor céljának megfelelően mindenki gyarapodott a "kreatív és nyitott gondolkodás" elsajátításában és az önismeret fejlesztésében.

Talált tárgyak: A táboraink során talált tárgyakat a plébánián őrizzük. Ha valami hiányzik nézz körül ebben a fényképalbumban!
A tárgyakat szeptember 4-től lehet átvenni a plébánián.

Értékelés
Kedves Cserkésztestvérünk!Kedves Szülő, Ismerős, Támogató!
Ha részt vettél idén (2015-ben) valamelyik táborunkban vagy gyermeked/ismerősöd részt vett valamelyik táborunkban az alábbi linken van lehetőséged értékelni. Név nélkül lehet hozzászólni, véleményezni illetve javasolni. Határidő: 2015. augusztus 28. Kérjük ne törölj ki semmit ebből a dokumentumból!

Táboraink értékelése 

Várjuk véleményedet szeretettel!
Jó Munkát!

Rezsabek Zsófia st., kiscserkész táborparancsnok
Gál Tamás Zoltán st., vándor táborparancsnok
Nagy-Benczey Viktor st., kósza táborparancsnok
Téglás Gergely st., cserkész táborparancsnok