Augusztus 20-án Szent István napi ünnepség lesz a Pálfi téren, melyre kérjük cserkészeinket szabályos egyenruhában 9:00-kor jelenjenek meg!
Konferálás, koszorűzás, zászlótartásra lehet jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!
Az ünnepség után kenyérszentelés is lesz.

Az ünnepség után a régi és az új Parancsnokság megtartja első megbeszélését a plébánián. További programajánló az ünnepre:

Szent Jobb körmeneten való részvétel cserkészként 

Dr. Kövér László házelnök úr hozzájárult, hogy a Szent István-napi körmeneten résztvevő, szolgálattevő cserkészek a következő jutalomban részesülnek: a körmenet előtt tiszteleghetnek a Szent Korona előtt, a körmenet után az Országház erkélyéről nézhetik meg a tűzijátékot.
Az Országház biztonsági előírásai miatt névsorra és igazolvány számokra van szükség. A jelentkezőket Dr. Zelliger Erzsébet csst. (148.), a Táborekreszt ügyvezető elnöke segíti. A jelentkezőket ő gyűjti.
Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írt levélben, illetve a 06-30-436-24-44 telefonszámon
Vidékieknek szállás: Csepel Béke téri plébánia (a HÉV végállomása közelében)

Erzsébetligeti Színház programja
http://kulturliget.hu/csaladi-programok/szent-istvan-napja/2015-08-20