FELHÍVÁS
KARÁCSONYI AJÁNDÉKOZÁSRA
 
A SZERETET AZ EGYETLEN DOLOG AZ ÉLETBEN, AMELYBŐL MINÉL TÖBBET ADSZ, ANNÁL TÖBB MARAD NEKED!
 
Kedves Magyarországi Magyarok!
 
A csíki csángó gyermekeknek gyűjtünk ismét karácsonyi ajándékot. Tudjuk, hogy a legnagyobb karácsonyi ajándékot Istentől kaptuk, ám éppen ezért hálából valamit tovább ajándékozhatunk a rászorulóknak. És ki állna közelebb a szívünkhöz, mint a szegény gyermek, a szegény magyar gyermek, akit most határon átnyúlva tudunk az anyaországhoz ölelni adományunkkal is.
Ha valakit megindít a szíve, és módjában áll egy vagy több gyermeket megajándékozni, azt nagy szeretettel vesszük.
Tél van, így a meleg zokninak, harisnyának, sapkának, sálnak, kesztyűnek végtelenül  örülnének. Ezek a gyerekek nagyon vallásosak, gyönyörűen imádkoznak, ezért egy szép könyvecske,VIDEO, DVD kedves, hasznos ajándék lehet. Javaslom még a toll (zselés, csillámos), színes ceruza, filctoll, zsírkréta, füzet, matricák, bizsuk, kifestők, könyvek, vitaminok, szappan, fogkrém, fogkefe, tusfürdő, kis játékok (plüss vagy baba, vagy autó), de egyebek is és édesség!
A dobozra írják rá, hogy „CSÍK FALU” és „Turzai Orsolya tanító néni” vagy „ Ferencz Gábor Antal tanító bácsi” valamint, hogy hány éves fiúnak vagy lánynak szánják az ajándékot. Orsolya és Gábor Csík falu kiváló új tanítói, akik az ajándékokat eljuttatják a rászoruló gyerekeknek.
A cipős doboz méretű karácsonyi csomagokat december 15-ig szerencsés eljuttatni a APC SMART ELECTRONIC Kft., amely ezt követően díjmentesen elszállítja azokat a gyermekeknek. Az APC SMART 
ELECTRONIC Kft. az alábbi címen és telefonszámon érhető el: A csomagleadás új címe: APC SMART 
ELECTRONIC Kft. 1044 Budapest, Óradna u 2/b. Tel. 20/ 248 5883 
Ne legyen akadály a csomag eljuttatása erre a címre, szívesen elmegyek a csomagért és leadom az említett helyszínen (06-30-290-3885) november 26. napja után is tudnak ajándék dobozokat elküldeni, de ez esetben nem biztos, hogy karácsonyig megérkeznek a rászorulóknak. Köszönöm az együttműködését mindenegyes segíteni szándékozó, nemes lelkű embertársamnak: 
Horváth Zoltánné Zsuzsa
(Csík falu tiszteletbeli falugazdája)
06-30-290-3885,  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2015. Szent András havában