EDC kártya 
2015. augusztusában elindult a Magyar Cserkészszövetség kedvezménykártya programja, amely országosan több mint 1000 elfogadóhellyel és átlagosan több, mint 11% kedvezménnyel vár benneteket! Azonban ez a szám folyamatosan emelkedik, akár a te közreműködéseddel is! 


Ezeket az úgynevezett EDC kártyákat szeptemberben kaptuk meg a Szövetségtől és a Csapatkarácsonykor osztottuk ki minden (2014. január 31-én leadott éves jelentésünk alapján) aktív státusszal rendelkező csapattagunknak. Az EDC kártyátokkal több, mint 1000 helyen tudtok kedvezményesen vásárolni. Pár példa, akár az ünnepekre készülve is: AGIP, ebolt.hu, xMAG.hu, langauto.hu, Naturkence.hu, Késvadász.hu, aranydiszkont.hu, Pátria Irodaszer, Oázis Kertészet, Kikol Lakberendezés, stb.
EDC elfogadóhely kereső: edc.hu/kereso

Ha ebben az egy éves tesztidőszakban az EDC (Euro Discount Club) nevű cég által kibocsátott kártyák forgalma elér egy bizonyos szintű forgalmat, akkor a tesztidőszak végén a cserkész tagkártyával egybeolvadva (egy kártyaként) lehet majd használni a továbbiakban. Itt olvashatsz ezzel kapcsolatos további részletekről http://cserkesz.hu/hir/beszamolo/egy-kartya-mind-folott


Cserkész tagkártya 
A tagkártyádat is használhatod kedvezmények igénylésére, ugyanis a Magyar Cserkészszövetség saját kedvezményadó hálózat kialakítását is megkezdte. Itt szerepelnek nagyobb cégek is (mint például a Bookline, Shopline, Fiskars, ESET, szálláshelyek, stb.) de a nagy, országos lefedettséggel rendelkező cégek mellett a cserkészcsapatok székhelyéhez közel működő vállalkozások vagy épp a nyári táborok közelében működő boltok is kapcsolódhatnak a hálózathoz. Ehhez egy egyszerű A/4 formájú megállapodást kell csak kitölteni a vállalkozó és a Magyar Cserkészszövetség között. 


Szeretnéd tudni, hogy kiknél lehet jelenleg a tagkártyádat felmutatva kedvezményesen vásárolni?
http://cserkesz.hu/tagkartya

Szeretnél Te, mint Vállalkozó bekerülni ebbe a hálózatba?
https://docs.google.com/forms/d/1ROBGcVnK_ggVNMHUJfJMfm6OnQgUyzvveK-I1dG_tX4/viewform

További informácók: https://drive.google.com/file/d/0B_Hq_pbPQ626bHNPUDZOSzg0STg/view