Elindult csapathonlapunkon a "Múltunk" aloldalcsalád, mely magába foglalja majd a Történelmünket, Örökségünket és az Emlékszobát. 2011. óta nagyon sokat dolgoztunk, hogy méltó helyet állítsunk virtuális világunkban is elődeinknek és emlékeinknek. Tennivaló azonban még mindig van, hiszen a 2002-ben Szlavkovszky László által írt A rákosszentmihályi 929. sz. Szent Mihály cserkészcsapat 75 éves története című könyv (melyet a LiliomSHOP-ban lehet megvásárolni) óta eltelt másfél évtized történéseit nekünk kell összegyűjtenünk. Ez lesz elérhető majd a Történelmünk aloldalon.
Míg az Örökségünknél egy többszáz darabból álló gyűjteményt szeretnénk összerendezni és kereshetővé tenni képekkel együtt.
Az Emlékszobában pedig elhunyt csapattagjaink életrajzai és sírhelyeit gyűjtjük össze. A csapatban az újjáalakulás óta hagyomány volt, hogy az öregcserkészek Halottak napján valamennyi elhunyt csapattag sírját meglátogatták. Ezt a hagyományt folytatva minden leendő kószánktól elvárjuk, hogy vezetőikkel meglátogassák az elődök sírjait (IIP 1.2.1.3 Őrsöddel látogassátok meg legalább egyszer a csapat elhunyt öregcserkészeinek sírjait! Egy híres magyar cserkész sírját is keressétek fel!). Ehhez is kiindulópontként szolgál majd ez az oldal.

Aki szívesen segít Múltunk szerkesztésében jelentkezzen bátran a Parancsnokságnál: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06705074242.
Az Archiválás és a Csapattörténelem projektek keretében lehet végezni a munkát.