A kiscserkész tanyázás és a kósza-cserkész nagytábor után kívánunk mindenkinek jó pihenést, vezetőjelöltjeinknek sok erőt a VK-táborokhoz és vándorainknak meg jó készülődést az augusztusi kerékpáros vándortáborhoz.
Néhány fontos tudnivaló a pihenések, készülődések mellé:

Tábor utáni elpakolás
Hálásan köszönjük Mindazoknak, akik eljöttetek és segítettetek a pakolásban július 19-én.
Mindenkinek 5 liliom jár, melyet augusztus elején utalunk. Ha valaki nem kapja meg, jelezze! Ebben a táblázatban látható kiket regisztráltunk.


Beszámolók, képek
Várjuk beszámolóitokat, élményeiteket a táborról, melyet cikkek formájában (Cikk írásról útmutató itt) vagy blogok formájában (Blog írásról útmutató itt) tudtok megosztani a nagyvilággal! A cikkeket jóváhagyás után lehet majd látni az oldalon, a blogok tartalma egyből megjelenik. Cikkekért 2 liliom is jár!
Képeket, videókat szintén várja a  Média munkacsoportn a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre (Figyelem! A csatolmányok mérete nem haladhatja meg a 4 Mb-ot. Ha ennél nagyobb fájlokat akarsz küldeni előtte töltsd fel valamilyen tárhelyre és annak a linkjét küldd el a munkacsoportnak!)! Minden kép és videó válogatás után a Képtárunkból elérhető lesz.


Talált tárgyak
A táborok utáni talált tárgyakat a plébánián őrizzük, melyeket legkésőbb az Évnyitó csapatgyűlésen (szeptember 2-án) tudtok átvenni.
Talált tárgyainkat ebben a fényképalbumban tudjátok megnézni:
https://picasaweb.google.com/105475499961905132306/929Leltar#


Értékelés
Várjuk Mindannyiatok értékeléseit is a KNT-vel kapcsolatban IDE:
CS TFK 2016 - Értékelés fejezet
Mindenki visszajelzésére számítunk!
Határidő: 2016. augusztus 15.

 
Fogadalmat tett cserkészeink:
Köszöntünk Benneteket immár a cserkészek között!
Imádsággal gondolunk Rátok!

Köszönet
Ezúton is hálás szívvel köszönjük mindazoknak akik segítettek táboraink megvalósításában anyagi/eszköz/élelmiszer felajánlásukkal! Köszönjük a táborba ellátogató cserkészeinknek is a segítséget! Köszönjük az otthon ránk gondoló és értünk imádkozó Szülőknek, Cserkésztestvéreinknek a bizalmat! 


Továbbá még
Ne felejtsétek, hogy
- az egész évről várjuk visszajelzéseiteket a 929szentmihaly.hu/velemeny címen (vezetőknek kötelező!)
- a következő 5 évre és a jövő évi 90 éves évfordulóra is készülünk itt: 929szentmihaly.hu/jovo (1 liliom jár egy hozzászólásért)
- augusztus 20.: Ünnepség a Pálfi téren
- augusztus 27-28.: Évkezdő vezetőségi és munkacsoport hétvége
- szeptember 2.: Évnyitó Csapatgyűlés

Jó Munkát!
Parancsnokság