Kedves Cserkészek, Szülők, Ismerősök és Támogatók!

Táboraink után és a következő cserkészév kezdete előtt vagyunk. Ilyenkor sok az akció az áruházakban de kevés a pénz az alapítványi kasszánkban. Minden évben a táboraink költségvetéséből tudjuk felszereléseinket is fejleszteni/bővíteni, azonban
 idén a Kerületi Nagytábor miatt a tábordíjakból nem tudtunk gazdálkodni. Évközben több eszközfejlesztéssel kapcsolatos pályázatot is beadtunk, de sajnos egyik helyen sem támogatták elképzeléseinket.

Elképzeléseink márpedig mindig vannak, hiszen közel 150 főből álló csapatunk programjainak működtetéséhez szükséges eszközök beszerzését/javítását folyamatosan biztosítanunk kell. Jelenleg a legszükségesebb beszerzendő eszköz egy aggregátor, mellyel táboraink vízellátását biztosító szivattyúk működtetését látjuk el. Ezt eddig mindig kölcsönbe kaptuk (melyért ezúton is köszönet Sipos Dénes felnőttcserkészünknek, aki mindig talált egy kölcsönadót). Egy jó minőségű aggregátor 80-90 ezer Forint. Az áruházakban ebben a hónapban több akciót is láttunk, ezért fordulunk most hozzátok az alábbi kéréssel.


Ha szeretnéd támogatni csapatunk aggregátor beszerzését, kérjük küldd el az általad felajánlott pénzösszeget bankszámlaszámunkra:
Szent Mihály Cserkészekért Alapítvány
OTP Bank, 11710088-20002183-00000000

Kérjük a közlemény rovatba csak annyit írj: "adomány"

 

Köszönjük!

Minden támogató felkerül a honlapunk hamarosan megnyíló Támogatóink oldalára. Az 5.000 Ft feletti adományozóinknak az itt látható ajándékcsomagok járnak.

Köszönettel, Jó Munkát!
Téglás Gergely - Tegger st.
csapatparancsnok