A katonai felderítés 2007. ápr. 14.-én délelõtt kaotikus, amõbaszerû  csapatmozgásokat észlelt a Budapest-Adyliget melletti  Juliannamajor környéki dzsindzsában. Kik õk és mit akartak? Õk  bizony cserkészek voltak és nem akartak mást, mint "tájfutni" egy  egészségeset. Mi is köztük voltunk és bizony megmutattuk, kik  vagyunk!
 
Kiértünk az induláshoz, öt perccel a meghirdetett kiérkezési idõ  elõtt, amely szerintem egyszerûen tökéletes idõzítés volt részünkrõl. Míg sikerült kiderítenem, hogy itt most mi is az a karton, amit a  kezembe nyomtak, és azt is megtudtam, hogy mi az a három  számjegy, ami rájuk van írva (a karton tulajdonosának az indulási  ideje, óra+perc, áááá), addigra ki is derült, hogy Viktor 5 perc múlva  indul, és még nincs kitöltve a kartonja az ellenõrzõ pontok kódjával,  amely nélkül tuti nem fog tudni végigfutni. Viktor szó szerint futva  kapta el a startját, ezután nagyjából tudtuk rendezni a sorainkat,  mert a következõ csoport (Attiláék) 10 perccel késõbb indult. Vagyis  a rajttal nem volt gond késõbb. A csapatok: A korcsoport: B. Attila, Tomi B korcsoport: Misi, K-Nagy Attila C korcsoport: Viktor D korcsoport: Andris, Geri, Zoli E korcsoport: én A nem éppen élbolybeli eredmények ellenére, számomra teljesen  meglepõ módon nagyon élvezték a versenyt! A futással utána sem  volt baj, a Sasok elsõként jelentkeztek a kilométerhiányosoknak  rendezett váltófutásra. Nagyon jó hagulat volt a futás után is, nem  bánkódtak különösebben a hátul beérkezõk sem. Miután mindenki célba ért, a váltóversenyt leszámítva sütkérezés  volt a napon. És mégsem volt unalmas, legalábbis szerintem. Úgy  érzem, kezd összerázódni a raj, kezdünk igazi kis csapatot alkotni. Csináltunk is egy showmûsort, van róla videó is. :)
 
 
Az eredményhirdetéskor sem távoztunk üres kézzel: minden csapat  szervezõje kapott egy profi sétapálcát. Hálás köszönet érte,  csapatszinten biztosan hasznát vesszük majd. Végül pedig, mikor hazafelé menet bedobtam a kérdést, hogy  jövünk-e jövõre is, egy emberként kiáltották: JÖVÜNK! Hát úgy  legyen, én ott leszek :) Jó munkát, és fussatok sokat! :)