Szombat délelőtt tartottuk a Parancsnoksági megbeszélést. Ezt követően kora délután visszarendeztük a frissen kimeszelt és felújított Ifjúsági termet.
 Majd elkezdtük a nagygyűlést, ahol végigbeszéltük a fenti pontokat. Közben hatalmasat pizzáztunk és minden új vezetőről készültek portréfotók a Csapat Falra. Estefelé kitakarítottunk és elindultunk a meglepetésprogramra Nagymarosra. Itt a Dunakanyar Körzet vezetői hétvégéjére kapcsolódtunk be, akik félszáz vezetővel együtt már vártak minket esti programjaikra: borkostoló, táncház, teaház, filmnézés és dunaparti séta. Minden 929-es vezető kihasználta ezeket az alkalmakat és fáradtan, késő éjjel tért aludni.
 
Másnap közösen részt vettünk a nagymarosi szentmisén, és elbúcsúztunk vendéglátóinktól. Itt csatlakozott hozzánk Bence. Elindultunk meghódítani a Szent Mihály hegyet és a Juliánusz kilátót. Közben mindenki megtudta, hogy nemcsak nevükről és meredek emelkedőikről híresek ezek a helyek, hanem a csapat történetében és újjáalakulásában igen jelentős szerepet játszottak. Délután felé Zebegény közelében letáboroztunk:gyakoroltuk a ponyvázást, tűzgyújtást és egy egyszerű de finom étel elkészítését is. Majd hazaérve Rákosszentmihályra meghallgattuk Lola csodákkal teli zarándokútjairól szóló előadását. A hétvége során többször imádkoztunk és gondoltunk azokra a vezetőkre, akik nem voltak velünk.