A Panda őrssel október 1-jén kora délután elindultunk az Őrs vezér teréről az Állatkertbe. Szerencsére nagyon szép időnk volt, aminek nagyon örültünk.
 

Egy kislány nem tudott eljönni velünk, viszont a többiek mind ott voltak. Már az utazás nagyon izgalmasan telt és szerencsére hamar odaértünk. A gyerekek már nagyon izgatottak voltak, amikor megérkeztünk. Ahogy beértünk az állatkertbe és megkaptuk a térképeket, gyorsan kinéztünk magunknak egy útitervet. Egyik célunk a panda volt, hiszen ha már az őrs neve panda, akkor nézzük meg, de sajnos mivel nem volt, csak vörös panda az állatkertben, ezért azt látogattuk meg.


Sok állatot néztünk meg és tudtunk meg róluk érdekes dolgokat. A lányok összemérték magukat egy zsiráffal is (egy zsiráf átlagosan 5 méter magas). Mindenki megnézte, hogy mekkora hozzá képest egy zsiráf.
Ezután megálltunk egy kis uzsonnázásra. Mindenki finoman lakmározott. Majd részesei lehettünk még egy kaliforniai oroszlánfóka show-nak is, amit nem csak a gyerekek, hanem mi is élvezettel figyeltük. Az idomárok sok különböző trükköt tanítottak meg nekik.
Majd végezetül ellátogattunk az állatsimogatóba is. Jó volt az állatok közelébe lenni és nem csak rácson keresztül látni őket. Az Állatkertben töltött időnk nagyon gyorsan eltelt. Mindenki sajnálta, hogy már haza kellett menni, de csak pozitív élmenyekkel tértünk haza. Remélem még sok közös programunk és élményünk lesz együtt.


További képekért kattintson a linkre: Állatkert látogatás

J
M!
Kovács Viki :)