5 program medálEbben a cserkészévben is minden (őrsgyűlésen kívüli) programon való részvételért 5 liliom jár és minden cikk írásért pedig 2 liliom. Programjainkról a honlapon lévő Naptárban tudsz tájékozódni. Ne feledd, hogy a cikk írás az új Próbarendszer idei bevezetésével kötelező próbapont (2.1.1.7) lett a cserkész korosztályban, melyhez itt találsz útmutatót és segítséget.

Cserkészing beváltásért is jár liliom?
Igen, szintén ettől a cserkészévtől kezdve mindenki leadhatja (még jó állapotban lévő) használt cserkészingét a LiliomSHOP-ban, melyért cserébe 60 liliom jár! Az adományozók az Ingbeváltás "falon" jelennek meg, aki pedig inget szeretne venni a LiliomSHOP-ban nézzen körbe!

A fent említett 3 módszerrel (programrészvétel, cikk írás, ingbeváltás) elég hamar sok liliomot tudsz szerezni, melyeket értékes ajándékokra tudsz beváltani a LiliomSHOP-ban. De van itt még valami! Hogy ne legyen olyan "unalmas" a liliomgyűjtés bizonyos számú programrészvételért / cikk írásért / ingbeváltásért MEDÁLOK is járnak, melyeket a profil oldalad Liliomaim füle alatt gyűjthetsz.

Ha egyszer megszereztél egy medált, az örökre a tiéd (nem törlődik évente a profilodról) és a cserkészév végén, az Évzárón az értékesebb medál tulajdonosokat kitüntetjük. Gyűjtsd össze min
d!

Medálok a 2017/18-as cserkészévben