Beszámoló a II. Kertvárosi cserkésznapról
 

2018 április 14-én megrendezésre került a II. Kertvárosi Cserkésznap a XVI. kerületi Sashalom városközpontban. A több mint 200 érdeklődőt egész napos programok várták reggeltől estig.

A nap zászlófelvonással és Urbán Gábor Atya megnyitójával kezdődött. A nap folytatásaképpen a kisebbek kézműveskedhettek, labdázhattak, rekeszmászáson vehettek részt vagy számháborúzhattak. Óránként indult frizbifoci is ami nagyon sok embernek tetszett. Aki megéhezett az csak odament a konyhasátorhoz és kedvére válogathatott a többféle feltétes kenyérből és a hideg limonádéból. A délután a DereDura folkrock stílusú előadású koncertjével folytatódott. A délutáni pihenés után tovább nőtt a parkban lévők száma, egyre többen szerettek volna velünk játszani, ugrálóvárazni, kézműveskedni. Fazekas Erika kerámikus is megérkezett délután így már fazekaskodni is lehetett a kézműves sátorban. Este a CsótányDzsó zenekar csapott hatalmas bulit a park főterén. A nap egy nagy tábortűzzel zárult, melyben minden cserkész és nem cserkész örömmel vett részt. Az egésznapos program folyamán sokan érdeklődtek a cserkészetről.
 

 

A programról készült további képek elérhetők a Képtárunkból.

 

Köszönet a 929-es és a 412-es csapatnak minden nemű segítségért. Köszönjük a XVI. kerület Önkormányzatának a segítséget, illetve mindenkinek aki beletett abba hogy ez a szép tavaszi nap ilyen jól sikerülhessen!


Járó Zoltán, Pákozdi Gergely

Főszervezők

{imageshow sl=27 sc=2 w=100% /}
 

Legjobbra értékelt fellépő(k): CsótányDzsó
Legjobbra értékelt program: Rekeszmászás