Szertárkonténerünk daruzása

Február eleji hírünk óta, amikor bejelentettük, hogy érkezik az új csapatotthonunk első része egy tengeri konténer formájában 8 előkészítő alkalmon 26 csapattag segítette a terep előkészítését a gödöllői Teleki Pál Cserkészparkban. Mivel vannak, akik több alkalommal is kijöttek dolgozni ezért összesen 54 jelenlétet regisztráltunk, ami 540 liliom kiosztását jelenti (a parki munkákért 10 liliom jár alkalmanként fejenként). Köszönet mind a 26 főnek! Zámbó Anikó cserkészanyuka áldozatos munkájáért is hálásak vagyunk! Nem utolsó sorban pedig köszönjük Sztrakay Ferenc Balázs cst. parkigazgatónak és Jack bácsinak a park gondnokának a sok támogatást és azt is, hogy befogadtak minket! A konténer a helyére került.
Nézd meg mi vár ránk a továbbiakban!

Előtte azonban ha szeretnéd látni vagy felidézni milyen volt a sok tonna fa, vas, föld és lim-lom megmozgatása, akkor nézz körül Képtárunkban: 
faanyag mozgatás, fa és fém mozgatások, földmunkák 1, földmunkák 2, aljzat szintezés, daruzás

Május 3-tól (péntektől) indul a konténerbe szánt szertári felszerelések összekészítése és kiszállítása. A május 3-ai őrsgyűléseken minden jelenlévő csapattagra számítunk a pakolásban a plébánián!

Május 4-én (szombaton) kiszállítások lesznek. Aki tud jönni segíteni, keresse Teggert!
Illetve néhány konténer körüli befejező földmunka elvégzését kell megejtetnünk még ekkor.


Az alábbi tárgyakban híján vagyunk, így aki tud ilyet felajánlani nekünk azt örömmel vesszük:
- salgó polcrendszer (26 folyóméter)
- EUR raklapok
- napelemes világítástechnika (LEDsorok előnyben!)
Felajánlásaitokkal kapcsolatosan keressétek Teggert (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!


A konténer beszerzését (és kiszállítását, daruzását) 70%-ban pályázati pénzből és 30%-ban csapatpénzből finanszíroztuk. A parkban való tárolásért önkéntes munkával "fizetünk", melynek keretei és részletei hamarosan meghatározásra kerülnek. Például ilyen formában: "minden őrsnek legalább évi egy napnyi önkéntes munkát kell végezzen a parkban (egy klassz kirándulással egybekötve" vagy "ebben az évben 2000 liliomnyi parki munka elérése a cél", stb.
Hamarosan jelentkezünk a részletekkel!

Addig is Jó Munkát!
Tegger

Domi a csapat szertárkonténere előtt