25 liliom program medálA cserkészév végén érdemes visszanézni mennyi mindent csináltatok! Ebben a visszatekintésben segítségetekre vannak a medálok, melyek jól mutatják, hogy a különféle tevékenységekben milyen szinteket értetek el. Az adott szint teljesítésekor automatikusan megjelenik a profil oldalatokon a vonatkozó medál, mely örök érvényű (nem törlődik a későbbiekben). Ekkor email értesítést is kaptok (a profil oldalon beállított emailcímre). Lássuk, mik az idei teljesítményszintek és a hozzájuk kapcsolódó medálok!


Idén az indiános kiscserkész és a "Két év vakáció"-s cserkész keretmeséknek megfelelő figurák köszönnek vissza a medálokról is. Továbbra is a programokon való jelenlétért, a cikk írásért (kötelező próbapont cserkész korosztályban: 2.1.1.7) valamint a használt cserkészing beváltásért (bővebben itt olvashatsz az ing beváltásról) járnak liliomok. Ezen teljeítményszintekhez kapcsolódnak az alábbi medálok.

2018/19-es cserkészév medáljai
 

Mivel idén már nemcsak 5 liliom járhat egy programrészvételért (pl. gödöllői cserkészparkban végzett munkáért 10 liliom jár alkalmanként), ezért a program medálokon nem a programok száma, hanem az összegyűjtött liliomok száma szerepel.

FONTOS: sajnos egy technikai hiba miatt a tavalyi (2017/18-as cserkészév) medáljait még számolta és osztotta a rendszer 2018.09.01-2018.12.31. között. Aki ebben az időszakban bármilyen medált kapott a 2017/18-as készletből, az sajnos tévesen kapta. Dolgozunk a probléma javításán és a tévesen kiosztott medálok visszavonásán. Elnézést az okozott kellemetlenségért!

A LiliomSHOP-ba is érkeznek újabb ajándékok, melyeket az összegyűjtött liliomjaitokból meg tudtok vásárolni. A nyári táborokra készülvén ajánljuk figyelmetekbe az ing felvarrókat (csapatszám, csapatnév, kerületi felvarró), csapatunk Daloskönyvét, 11 funkciós túlélőkártyát, ajándékutalványokat (Libri, Decathlon) és még megannyi értékes terméket.

Ne feledjétek, hogy június 15-én az Évzáró ünnepségünkön a legtöbb medált összegyűjtő csapattagokat kitüntetjük! Gyűjtsétek össze mind!