Irodakonténerünk a Szentmihályi Kulturális Központban

Éppen csapatnévadónk ünnepnapján, szeptember 29-én a Szentmihályi Kulturális Központba szállíttattuk az Angyalkert projektünk második elemét, az irodakonténerünket.
 

Az Angyalkert Ifjúsági Centrum egy konténerekből összerakott ház lesz, benne a kertvárosiaknak, iskolásoknak, cserkészeknek szóló képzésekkel és programokkal. Pályázati támogatásokból két konténert már be is szereztünk ehhez, melyek közül az egyiket jelenleg raktározásra, a másikat pedig mobil oktatóteremként használjuk. Keressük a centrum helyszínét és további partnereket a megvalósításhoz.

Bekapcsolódom a projektbe!

A konténert még júliusban vásároltuk a NEA-pályázat keretében, amelyet ideiglenesen a szertárkonténerünk mellett helyezhettünk el Gödöllőn, a Teleki Pál cserkészparkban.

Az elmúlt szombaton késő estébe nyúlóan készítettük elő a konténerszállítást a cserkészparkban. Ezúton is hálásan köszönjük a parkigazgató Sztrakay Ferenc Balázs cserkésztiszt és Vörös Richárd cserkészsegédtiszt nélkülözhetetlen segítségét a fizikai munkálatokban.

A hatalmas objektum az ősszel a Kultúrligetben teljesít szolgálatot: október és november hónapban Robotika tanfolyamot tartunk a központban és az irodakonténerben.

Irodakonténer belülről

Tudtad?
A közkedvelt LEGO Mindstorms robotok segítségével programozást lehet tanulni nálunk! A robotok szenzorokkal érzékelik a külvilágot, és motorjaik segítségével különféle feladatokat tudnak elvégezni. A programozói felületnek köszönhetően könnyű megtanulni a programozást, ugyanakkor összetett és érdekes feladatokat lehet elvégezni a LEGO Mindstorms-okkal.

Jelentkezem a tanfolyamra!

Ha szeretnél többet megtudni a cserkészekről, robotikáról és az Angyalkert projektről, akkor november végéig egyik szombat délelőtt gyere el a Szentmihályi Kulturális Központba (1161 Budapest, János utca 141.)! Látogatási szándékodat, kérjük előre jelezd az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!