Kedves Szülők és Cserkészek!

Cserkészcsapatunk (és a csapat feletti szervezetek: kerület, szövetség, világszervezet) az éves tagdíjakból fedezi működésének kiadásait. A tagdíjat befizetőknek pedig számos kedvezmény és szolgáltatás jár. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden fontos információt a tagdíjfizetéssel és a vele járó szolgáltatásokkal, kedvezményekkel kapcsolatban.


Kinek kell tagdíjat fizetni? (Figyelem: változás az előző évekhez képest!)

Tagdíjat minden általános iskolai első osztályosnál idősebb csapattagnak kell fizetnie.

Mennyi a tagdíj mértéke és hogyan kell befizetni?
A csapatvezetőség a 2024-es évre
- csapattag testvérrel NEM rendelkezők számára 17.000 Ft / főben
- csapattag testvérrel rendelkezők számára 14.000 Ft / főben
határozta meg a csapattagdíj mértékét (5/2023.09.10. számú csapatvezetőségi határozat).

A tagdíj csak és kizárólag banki átutalással fizethető be a TŰZLILIOM EGYESÜLET OTP Banknál vezetett bankszámlaszámára: 11704007-22035677.
Kérjük, hogy átutaláskor a „Közlemény” rovatban pontosan tüntesd fel: "TÁMOGATÁS + cserkész neve”.
Tagdíj befizetési határidő: 2023. október 20. (péntek) éjfél

Honnan tudom, hogy befizettem / őrstagom befizette a tagdíjat?
Vezetők számára a tagdíjfizetés állapota innen érhető el: Tagdíj fizetések 2024
A táblázatot heti rendszerességgel frissítjük.

Kedvezmények és szolgáltatások!
Cserkészcsapatunk (és egyesületünk) és a Magyar Cserkészszövetség a fenntartási, programszervezési, képzési és támogatói feladatait a tagdíjból tudja finanszírozni.
A tagdíjat befizetőknek azonban számos kedvezmény jár az elektronikus tagkártyájuk bemutatásával és további szolgáltatások vehetők igénybe.

Hol van az elektronikus tagkártyám?
Tagkártyádat a szövetségi tagnyilvántartó rendszerben az ecset.cserkesz.hu címen éred el a belépést követően, ahonnan PDF-ben is le tudod tölteni.
Első belépésedhez igényelj új jelszót a 929szentmihaly.hu-n megadott emailcímedre!
Ha nem tudnál így se belépni, fordulj bizalommal csapatparancsnokunkhoz az alábbi elérhetőségeken!

Tagsággal járó kedvezmények, szolgáltatások

Mobilflotta (Vodafone)

Mobilflotta (Vodafone)

A Magyar Cserkészszövetség a Vodafone Magyarország Zrt. szolgáltatónál telefonflottát működtet. A kedvező díjszabású mobilszolgáltatási csomagot minden cserkész, ill. családtagjaik, rokonaik vehetik igénybe.

Bercode elfogadóhelyek

Bercode elfogadóhelyek

A tagkártyán található vonalkód segítségével a Bercode nevű, több mint ezer kereskedőt/szolgáltatót tartalmazó hálózathoz kapcsolódó kedvezményrendszer vehető igénybe.

Google Workspace

Google Workspace

A Google Workspace szolgáltatáscsomagját (Drive, Gmail, Naptár, Keep stb.) kétféleképpen igényelheted (MCsSz esetén felnőtt tagként, Egyesület esetén egyesületi tagként):

MCsSz Partnerek

MCsSz Partnerek

A Magyar Cserkészszövetség partnerei jóvoltából számos szálláshelyen és tucatnyi szolgáltatónál kaphatsz kedvezményt (pl. fiskarsshop.hu, bookline.hu, Pólónagyker, stb.).

Szertár és könyvtár

Szertár és könyvtár

Sok éves munkával ebben a cserkészévben újranyitjuk a közel 800 elemből álló szertárunkat és 1400 elemű könyvtárunkat. A tagdíjat fizető csapattagok díjmentesen használhatják majd eszközeinket (az eseti kaucióval).

Hamarosan
LiliomSHOP

LiliomSHOP

Ebben a cserkészévben újranyílik a várva várt LiliomSHOP is, melyben mindenki a (őrgyűlésen kívüli) programokon való jelenlétért kapott liliomjait válthatja be értékes ajándékokra (felvarrók, könyvek, függőágy, stb.).Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségeken:
• email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
• mobil: +36 30/722-72-81

Jó Munkát!
Járó Zoltán csst.
csapatparancsnok
egyesületi elnök