Hol működünk?

Kedves Cserkészestvérünk!
Kedves Látogató!


Ezen az oldalon tudsz tájékozódni arról, hogy pontosan hol működünk. Előtte azonban el kell meséljük, hogy cserkészcsapatunknak 1948-ig volt egy saját kézzel épített közösségi háza a rákosszentmihályi Templom téren (lásd a képen), amelyet sajnos a kommunista diktatúra elején elvettek tőlünk (bővebben a Múltunk oldalon). Azóta sem a csapatnak, sem az azt működtető egyesületnek nincs saját ingatlana. Minden általunk használt helyszínt támogatásból tudunk igénybe venni. Ezúton is köszönet a támogatóinknak!

Ez az oldal segít átlátni, hogy hol és milyen tevékenységet folytatunk. Vezetőink és csapattagjaink pedig itt tudjátok a rendelkezésünkre álló ingatlanokat lefoglalni rendszeres programjaitokhoz.

Jó Munkát!

Egyesületi elnökség

Hálásak vagyunk minden ingatlanlehetőségért, amit használhatunk. Azonban régóta tervezzük egy saját, regionális oktatási- és ifjúsági centrum létrehozását. A projektet csapatunk névadójához hűen így nevezzük: Angyalkert.
A 2022-es emlékév végére jelennek meg a megvalósíthatósági tervek.

Ingatlanok listája

Az alábbi listában láthatod az általunk használt ingatlanok elhelyezkedését, a rendelkezésre álló termeiket és költségeiket.
Ezeket a költségeket tagdíjból fedezzük, ha a foglalásod az éves terembérlési határidőig megérkezik.
Foglaláshoz görgess a kérdőívhez a lista aljára!
Felajánlanád ingatlanodat, hogy használhassuk? Keresd az elnökséget (egyesulet@929szentmihaly.hu)!

Egyházi ingatlan

1161 Bp., Rákóczi utca 42.

Teleki Pál Cserkészpark

2146 Mogyoród, Cserkész utca 1.