Belépés a honlapra
Az honlap bal oldali sávjában a Belépés modulrnál tudsz felhasználóneveddel és jelszavaddal belépni az oldalra.

Ki léphet be a honlapra?
Jelenleg a honlapra csak az léphet be aki csapattag vagy vendég (más csapatba átlépett tag, önkéntes szolgálatos, fejlesztő, stb.).
Csapatunk (leendő) tagja akkor lesz valaki, amikor leadja az írásban kitöltött jelentkezési lapot vezetőjének és a Parancsnokság ezt regisztrálja.
A csapattagság akkor szűnik meg ha a kilépni szándékozó (szóbeli egyeztetés után) írásban is eljuttatta kilépési nyilatkozatát vezetőjéhez és ezt a Parancsnokság regisztrálta - ezzel a honlaphoz való hozzáférése is megszűnik.

Elfelejtettem a felhasználónevem és/vagy a jelszavam!
Ez esetben kattints az "Elfelejtett felhasználónév / jelszó?" ("Forgot login?" opcióra a Belépés modul alján. A megnyíló oldalon kövesd a magyar nyelvű utasításokat!

FONTOS: Az elfelejtett felhasználónév és/vagy jelszó esetén legalább az emailcímet tudni kell! A honlapra a jelentkezési lap alapján adjuk hozzá az új tagokat. Sok új csapattagnál előfordult, hogy a jelentkezési lapon nem szerepelt saját emailcím vagy csak szülői emailcím szerepelt. Ha nem tudjátok, hogy mi a regisztrált emailcímetek vagy az általatok regisztráltnak vélt emaicílmre nem érkezik felhasználónév/jelszó emlékeztető, írjatok a Parancsnokságnak (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)!

Belépés Facebook / Google fiókkal
Minden csapattag összekötheti a 929-es Profilját a saját Facebook és/vagy Google fiókjával. Ennek részleteiről a Profilom összekötése a Facebook/Google fiókommal útmutatóban olvashatsz részletesebben. Ha bármelyik két szolgáltatónál van fiókod javasoljuk, hogy kösd össze a 929-es Profiloddal és nem kell majd többé a 929-es belépési neveddel és jelszavaddal bajlódnod.