Kedves Cserkészek és Vezetők!

Bizonyára már Mindannyian izgatottan várjátok az első liliomaitok megérkezését, hogy a LiliomSHOP-ban be tudjátok váltani valamelyik értékes ajándékra! Jó hírünk van: május elején érkeznek az első liliomok!


Miért is jár liliom?
Bár biztos tudjátok, hogy két tevékenységet pontozunk liliomokkal:
- jelenlétet bármely őrsgyűlésen kívüli cserkész programon (5 liliom / fő / program)
- cikk/beszámoló írást (2 liliom/fő/cikk)

Hol láthatjátok a liliomaitokat?
A honlapunkra belépve, a Profil oldalatokon a "Liliomaim" fül alatt láthatjátok az aktuális liliom egyenlegeteket és azt is, hogy milyen tevékenységekért kaptatok liliomot. Ha vásároltok a LiliomSHOP-ban, akkor automatikusan levonódnak a vásárolt mennyiségnek megfelelő számú liliomok az egyenlegetekről melyet szintén ezen az oldalon tudtok követni.

Mióta jár a jelenlétért liliom?
A Vezetőség a 2015/16-os év elején vezette be ezt a motivációs rendszert, így 2015. október 1-től jár liliom minden őrsgyűlésen kívüli cserkész programon való részvételért.

Miért jár medál?
Ha 10 (őrsgyűlésen kívüli) cserkész programon részt vesztek idén, akkor megkapjátok a "10 program medál"-t:

Ha 10 cikket/beszámolót beküldtök idén a honlapra, akkor megkapjátok a "10 cikk medál"-t:

A medálokat a Profil oldalatokon, a "Liliomaim" fül alatt láthatjátok.
Az Évzáró Csapatgyűlésen értékes ajándékokat kapnak azok akik év közben medál(oka)t gyűjtöttek.

Hogy fogjátok megkapni a 2015. október 1-e óta megszerzett liliomaitokat?
Kérünk minden cserkészt és vezetőt segítsétek az alábbi folyamatot, hogy mindenki megkaphassa a megfelelő számú liliomát!

Folyamat:

1. Nézzétek meg ezt a táblázatot és ellenőrizétek le, hogy a saját nevetek és az őrsötök/rajotok tagjainak neve mellett a megfelelő programnál oda van-e írva, hogy "5".
Aki részt vett az adott programon október 1-e óta, annak a nevével egy sorban szerepelnie kell az 5-ös számnak.

JELENLÉTI TÁBLÁZAT MEGTEKINTÉSE

Fontos tudnivalók:
- A táblázatot csak vezetők szerkeszthetik, ezért ha valahol eltérést tapasztaltok jelezzétek őrs/rajvezetőtöknek, hogy korrigálja az adatot.
- Csak a régi Google naptárunkban és az új naptárunkban szereplő eseményekért jár liliom. Ha voltatok ezeken a programokon kívül őrsi/raji/csapaton kívüli programon írjátok be / írassátok be az eseményt vezetőtökkel az új naptárunkba!
- Csak azoknak jár liliom, akik tagjai a csapatunknak (újak esetén leadták a jelentkezési lapjukat)

2. A táblázatban a nevetek mellett szereplő "Össz jelenléti-liliom szám"-nak megfelelő liliom mennyiség fog megérkezni május első hetében a profilotok "Liliomaim" oldalára.

3. Liliomok beváltását ezután tudjátok megkezdeni a Liliomgyűjtés és beváltás útmutatóban leírtak alapján


Kiknél lehet a LiliomSHOP-ban vásárolt ajándékokat személyesen átvenni és mikor?
A megvásárolt ajándékokat a kinyomtatott vagy elküldött vagy okostelefonon bemutatott igazolólapokkal tudjátok átvenni a LiliomSHOP vezetőinél: Bárczay-Baján Zsófinál és Kovács Vikinél a plébánián! Őket keressétek péntek délután az őrsgyűlések előtt vagy után.


Májustól kezdve hogy lehet majd jelenlétért liliomot kapni?
Terveink szerint májustól már nem lesz ilyen "tömbösített liliomosztás" :), ugyanis a fejlesztőknek addigra sikerül megcsinálni a rendszert úgy, hogy minden új naptárunkba bevitt esemény után a vezetők egyszerűen bejelölik kik vettek részt a programon és ezzel automatikusan mindenki profilján gyűlnek a liliomok.

A LiliomSHOP-ban lévő ajándékokból mennyi van?
Minden ajándék véges számú! Tehát minden vásárlás után fogy a készlet (mint egy boltban). Így ha valamit nagyon szeretnél érdemes minél előbb megvásárolni, nehogy elfogyjon. A készletet a csapat erőforrásainak megfelelően általában minden cserkészév elején tudja majd feltölteni.
Ha valami elfogy az nem fog megjelenni a LiliomSHOP-ban.

Jó Munkát!
Jó liliomgyűjtést!

Viki, Zsófi, Parancsnokság