Liliomgyűjtés
2015. októberétől minden őrsgyűlésen kívüli cserkészprogramon való részvételért 5 liliom jár mindenkinek, melyet a vezetők regisztrálnak Naptárunkban.
2015. októberétől minden (front oldali) cikk íráésrt 2 liliom jár mindenkinek.
Ezek a liliomok automatikusan gyűlnek a Profil oldaladon.
A Profil oldalad alján pedig láthatod az "Aktivitásod" vagyis azokat a tevékenységeket, amelyekért liliomot kaptál (a beváltás, levonás is itt jelenik meg).


Liliombeváltás
A liliomokat csak és kizárólag a LiliomSHOP-ban tudod beváltani értékes ajándékokért cserébe.
Ehhez be kell legyél jelentkezve (ha nem emlékszel a belépési adataidra, akkor itt találsz segítséget!)


Fontos: mielőtt vásárolsz mindenképp ellenőrizd le, hogy a profilodhoz tartozó emailcímed helyesen van-e megadva! A vásárlásról ugyanis elektronikus Igazolólapot kapsz majd a saját emailcímedre, mellyel át tudod venni személyesen a megvásárolt ajándékodat. Ha nem jó a megadott emailcímed, akkor a vásárlást nem fogod tudni igazolni. Az emailcímedet a Profil adataidnál tudod módosítani, melyről itt találsz bővebb leírást.


Ha megvan a megfelelő mennyiségű liliomod és beléptél a honlapra, akkor kattints a felső menüsorban lévő LiliomSHOP menüpontra.
Ekkor a LiliomSHOP-ba kerülsz, ahol az ajándékok bővebb leírását az adott cikknél a "Termék részletes adatai" gombra kattintva tudod megnézni.
Ezek az információk bejelentkezés nélkül is elérhetők.

Ha kiválasztottad mit szeretnél és mennyit, akkor a LiliomSHOP-ban vagy az adott ajándék adatlapján  be tudod állítani hány darabot kérsz belőle és a "Kosárba tesz" gombra kattintva a termék a kívánt mennyiségben automatikusan hozzáadódik a "Bevásárlókosár"-hoz. Erről egy felugró ablak is értesít.


Ha folytatni szeretnéd az ajándékok vásárlását a fent leírt módon meg tudod tenni.

Ha "fizetni" szeretnél, akkor a jobb felső sarokban lévő Bevásárlókosár-ban (ez csak akkor jelenik meg, amikor belépés után a LiliomSHOP-ban tartózkodsz), a "Kosár tartalmának megjelenítése" feliratva kattintva tudod elkezdeni a fizetési folyamatot. Itt egyből a "Pénztár"-hoz kerülsz, ahol láthatod a kosarad tartalmát.
Ha valamit mégsem szeretnél megvenni, akkor a "Mennyiség" oszlopban állítsd 0-ra a mennyiségét és nyomd meg a körkörös nyíl ikont, ezzel frissíted a kosár tartalmát.
Ha valamiből többet kérsz, akkor szintén az előbb leírtak szerint hajtsd végre a módosítást a "Mennyiség" oszlopban.


Számlázással és szállítással nem kell foglalkoznod így az ehhez kapcsolódó adatokat sem kell szerkesztened.

A LiliomSHOP-ban mindent csak személyesen lehet átvenni a LiliomSHOP vezetőitől.
A LiliomSHOP-ban fizetni csak az általad összegyűjtött liliomokban lehet.
Ezek a paraméterek automatikusan megjelennek így ezeket sem tudod módosítani.

Fogadd el alul a Szabályainkat, majd kattitnts alul a "Megrendelés megerősítése" gombra.
Első vásárláskor még megkérdezi az emailcímedet, itt nyomj a mentésre majd ismét a "Fizetésre".
Ha már sokadszorra vásárolsz, akkor a "Megrendelés megerősítése" gombra kattintás után az adott mennyiségű liliom automatikusan levonódik a Liliomaid közül és a rendelésről kapsz egy igazolóemailt, benne egy Igazolólappal.

Figyelem: ha nincs elegendő liliomod, akkor a fizetés meghiúsul és visszakerülsz a "Pénztár" oldalra, ahol a fent leírtak alapján tudsz módosítani a mennyiségeken.

Az Igazolólapot tudod a LiliomSHOP vezetőinek bemutatni, akik átadják neked a vásárolt ajándékokat.
Az Igazolólapot nyomtatva és elektronikusan (pl. a mobilodról is) is bemutathatod.