Teleki Pál CserkészparkA tavalyi cserkészévben a gödöllői Teleki Pál cserkészparkban elhelyezett szertárkonténerünk "bérleti díja" az, hogy minden őrs évente legalább egyszer tegyen egy önkéntes munkával egybekötött kirándulást a parkba. Idén a hagyománnyá vált őszi csapattúránk is Gödöllőre fog vezetni október 12-én, melynek során a szülők és csapattagok megismerhetik a cserkészparkot, konténerünket és az Angyalkert projektet is.


A gödöllői őrsi programok és önkéntes munkák tudnivalói
Őrsi program lévén időben írjátok be a csapatnaptárba a programot úgy, hogy a program neve " 10p" re végződjön (például "Komondor őrsi túra Gödöllőre 10p" - a 10p előtt 1 db szóköz kell legyen!), hiszen továbbra is minden Teleki Pál cserkészparkban megvalósuló programért 10 liliom jár.
Ne felejtsétek el időben felvenni a kapcsolatot Fricivel (+36208289123; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), a park igazgatójával az önkéntes munka részleteivel kapcsolatban!
Ebben a táblázatban látható (az év elején kitöltött őrsgyűléses kérdőív alapján) hogy melyik őrs mikor megy a parkba:
Ha őrsvezetőként szerkeszteni szeretnéd kattints IDE!


Hogy juthatsz el a cserkészparkba?
A Teleki Pál Cserkészpark Gödöllő és Szent Jakab parkfalu közötti erdőségben helyezkedik el.
Pontos adatok: 2146 Mogyoród, Cserkész utca 1. (47.5996694,19.3078173) - Google térkép
Szent Jakab HÉV állomástól vagy a Gödöllő Erzsébet park HÉV állomástól egyaránt 3-4 kilóméteres erdei túrával közelíthető meg. Gödöllő számos látványossága és a park erdei környezete megannyi próbapont ismertetésére és teljesítésére ad lehetőséget.


Csapattúra és Angyalkert projekt
Október 12-én pedig várunk minden csapattagot és családját a hagyományos csapattúránkra, melyet idén a gödöllői cserkészparkba szervezünk (további részletek az esemény oldalán)! A program során mindenki betekintést nyerhet a parkba és az itt elhelyezett szertárkonténerünk működését is megismerheti. Valamint lesz szó jövőbeli terveinkről is, a XVI. kerületi oktatási és cserkészotthonként szolgáló konténerházról az Angyalkert projektről, melyről bővebben itt lehet tájékozódni illetve bekapcsolódni: 929szentmihaly.hu/angyalkert


Bekapcsolódom a projektbe!