929 2020Nálunk is elindult 2020!

Új őrsi ládák, új kölcsönzési rendszer, új takarító eszközök és takarítási rendszer, regisztráció szülőknek a honlapon, PróbAPP...


Olvasd el 2 percben mi minden vár Rád és őrsödre 2020-ban! És oszd tovább!



Mindenek előtt szeretnénk megköszönni, ha befizettétek az éves tagdíjat és már leadtátok a Rátok vonatkozó GDPR dokumentumokat!
Ez utóbbi iratok kitöltését és leadását 2020. február 29-ig van lehetőségetek megtenni.
A Kölcsey vagy Arany Iskolákban összegyűlő őrsök tagjainak szintén köszönjük, ha már befizettétek a féléves terembérleti díjat!

Őrsi ládák
Minden őrsnek (farkaskölyöktől a kószáig bezárólag) jár egy 32literes, zárható tetejű műanyag, szuper őrsi láda, amelyben tárolhatjátok az őrsgyűléshez szükséges felszereléseiteket (irodaszer, könyvek, játékok, stb.).
Ezeket a ládákat az őrsvezetők személyesen vehetik át a hóvégi vezetői napokon (január 25-től kezdődően) a plébánián.

Őrsi láda


Cserkész kiadványok
Hamarosan minden telephelyünkön (Plébánia, Néri, Arany, Kölcsey) elérhetőek lesznek a cserkész kiadványok (zsebkönyvek, vezetői könyvek), amelyeket az őrsgyűlésekhez lehet használnia minden őrsenk. Az összes kiadvány digitálisan INNEN érhető el.

Cserkész kiadványok


Megújul a Könyvtár és a Szertár és az Iroda (vezetői szekrénysor)
Hamarosan megújul a könyvtár és szertár kölcsönző a honlapunkon, amelynek segítségével minden csapattag szertári eszközöket és könyveket tud kölcsönözni.
A régi vezetői szekrénysor felújítása is megkezdődik, amelynek pályázati kiírását közzétesszük.
Ez a szekrénysor tartalmazza a vezetői iratpapucsokat, vezetői mappákat és a cserkészmunkához használható számítógépeket és nyomtatót is.



Takarítás
A plébániai őrsök új szemeteseket és egy ipari porszívót kapnak a takarítási feladatok ellátásához.
Nemsokára megújul a takarítási szabályzatunk is, melyben izgalmas kihívásokkal lesz tele (például liliomokat is lehet gyűjteni/veszíteni majd a takarításokkal illetve azok elmaradásával).

Ipari porszívóSzemetes


Megnyílik a regisztráció honlapunkon
Szülőknek, önkéntes szolgálatosoknak és támogatóknak megnyílik a regisztráció a honlapon az Egyházközségi bál előtt egy héttel.
Szeretnénk, ha virtuálisan is be tudnátok kapcsolódni a közös nevelő munkánkba, ezért minden regisztrált tud majd ugyanúgy posztolni és hozzászólni a tartalmakhoz mint egy csapattag.
Számos újítás jelenik még meg a honlapon, amelyet a Média munkacsoport oldalán tudtok figyelemmel kísérni.

PróbAPP applikáció és próbázás
Pályázati támogatással készül a próbázást segítő applikációnk a PróbAPP is. Ha szeretnél részt venni a folyamatokban kövesd az app oldalát!

PróbAPP


Kövessetek minket 2020-ban is (Facebook és Instagram oldalainkon egyaránt) és kapcsolódjatok be (szülők, önkéntesek, támogatók február közepétől a honlapunkon is) a közös nevelési munkánkba!

Csapatvezetőség