Sok tennivalónk és feladataink közepette kezdtük el az új évet. Még lehet, hogy ösztönösen 2015-öt írunk vagy mondunk, ha az aktuális dátumot kell megemlítenünk valakinek. Ilyenkor gyorsan kapcsolunk, korrigálunk és egy pillanatra talán meg is döbbenünk: tényleg, már 2016 van?

A biztonság kedvéért még meg is nézhetjük okostelefonunk vagy laptopunk képernyőjén, hogy tényleg így van-e. Az pedig hideg pontossággal mutatja a valóságot. Pedig még emlékezetünkben csillognak karácsony fényei és fel tudjuk idézni az ünnepi hangulatokat, találkozásokat. Pillanatnyi jó érzéssel telt sóvárgásunkat máris megtöri a következő bejegyzés naptárunkban vagy alkalmazásunkban: "Farsangi időszak".
Aggodalomra semmi ok! Bőven akad most is lehetőség, hogy a szépen becsomagolt karácsonyi örömünket megoszthassuk másokkal. Máris itt vannak a bálok! Január 30-án Cserkészbál, február 6-án pedig Egyházközségi bál lesz. Ez utóbbira reméljük Mindannyian eljöttök, hogy találkozhassunk és együtt örüljünk! A vezetőknek és munkacsoport tagoknak minden hónap utolsó szombatja továbbra is a szakmai és vezetői megbeszélések fényében fog zajlani. Ennek keretében kezdjük el a plébániai 
honlapot is fejleszteni. Ebbe a folyamatba minden egyházközségi tagot várunk aki szívesen beletenne akár cikkíróként, fejlesztőként, grafikusként, bárhogy!
Bár a farsangi időszakon túlmutat, idén is megrendezésre kerülnek hagyományos téli programjaink a Cserkész téli portya és a Kiscserkész téli portya.
Nemsokára minden programért 5 liliom fog járni azoknak akik eljönnek. Ezeket a liliomokat a profilodon lehet gyűjteni és a LiliomSHOP-ban lehet majd beváltani értékes ajándékokra.
Azt se feledjétek, hogy Csapatkarácsonyunkkor megnyílt Szertárunkat és Könyvtárunkat bátran lehet használni programszervezéseitek során! Ezekbe a munkacsoportokba és a Médiásokhoz is várjuk lelkes tettrekész és tenni akaró cserkészek jelentkezését!
Ezek lesznek a találkozásaink, melyeket megtaláltok az új Naptárunkban is! Nemcsak az 5 liliom-ért lesznek értékes találkozások, hanem azért mert mindannyian OTT leszünk! Fogadjuk és elfogadjuk egymást és a farsangi vidámságban átéljük újra a karácsony örömét és sok lelkesedéssel és további tennivalókkal állunk elébe a nagböjti-húsvéti időszaknak!
Találkozzunk!