929 tagdíj 2021


Kedves Szülők és Cserkészek!

A Csapatvezetőség 2021-ben 8.000 Ft / főben határozta meg a csapattagdíj mértékét egységesen – működő és felnőtt tagoktól egyaránt (6/2021.01.11 számú csapatvezetőségi határozat).
 
A tagdíj csak és kizárólag banki átutalással fizethető be a TŰZLILIOM EGYESÜLET OTP Banknál vezetett bankszámlaszámára:11704007-22035677.
Kérjük, hogy átutaláskor a „Közlemény” rovatban pontosan tüntessétek fel: "TÁMOGATÁS + cserkész neve”.

Tagdíj befizetési határidő: 2021. február 22. (hétfő)
Ezt azt jelenti, hogy maximum ezen a napon indított utalásokat tudjuk számításban venni. Az ezután jóváírt utalásokat visszautaljuk. A tagsággal és tagdíjjal kapcsolatos további tudnivalókat innen lehet elérni.
A tagdíjfizetés állapota itt látható.

Fontos: a leendő, még fogadalmat/ígéretett nem tett tagokra (akiknek még nincs nyakkendőjük) a tagdíjfizetés nem vonatkozik!

 

Tudtad?
Szabályzatainknak megfelelően a tagdíj egy részét továbbítjuk a X. Cserkészkerület felé (ők meg a Magyar Cserkészszövetség felé). Csapat, kerületi és szövetségi szinten nagyrészt ebből fedezzük az alapműködésünket és biztosítjuk a kedvezményes részvételt programjainkon.
Ha kiváncsi vagy, hogy az előző cserkészévben milyen kiadásai voltak háttér egyesületünknek, tekintsd meg egyesületi beszámolónkat!
Ezen kívül az aktív cserkész tagsággal még számos boltban és szálláshelyen kedvezmény jár (pl. Teleki Pál Cserkészparkfiskarsshop.hu, bookline.hu, stylebolt.hu, biq.hu, stb.). Nézd meg a cserkész kedvezményt adó üzletek és szálláshelyek listáját az alábbi gombra kattintva!


Cserkész kedvezmények


Bármilyen kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:
• email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
• mobil: +36 30/436-97-90

Jó Munkát!
Csapatvezetőség