Miért jó összekötni a profilomat a Facebook/Google fiókommal?
Ha bármely két szolgáltatónál van fiókod, akkor hasznos összekötni a 929-es profiloddal, mert megkönnyíti a bejelentkezést. Általában ezek közül egyikbe vagy mindkettőbe folyamatosan be vagy jelentkezve a gépeden így (ha már egyszer összekötötted a fiókodat) a csapat oldalra lépve elég a Belépés modulnál a megadott szolgáltatóhoz tartozó "Sign in with...." feliratú gombra kattintanod és az éppen bejelentkezett fiók hitelesítési adatait felhasználva beléptet a rendszer.


Ez elég biztonságos?
Igen. Mind a két szolgáltató biztonságos bejelentkezési applikációkat használ, melyek semmilyen harmadik félnek nem továbbítanak adatokat. Így Te is nyugodtan elfogadhatod a rajtuk keresztül történő bejelentkezéseket.

Hogy tudom összekötni a profilomat a Facebook/Google fiókommal?
Először mindenképp be kell jelentkezned a profilodba, hogy össze tudd kötni a Facebook/Google fiókoddal. A bejelentkezéshez a Belépés a honlapra útmutatóban találsz hasznos információkat. Legyél belépve a Facebook/Google fiókodba is! Miután beléptél a csapathonlapra a Belépés modulban megjelenik két gomb: "Link with Facebook" és "Link with Google" felirattal. Bármelyikre kattintva az adott szolgáltató közli veled, hogy milyen adatokat fog elérni a beléptető alkalmazás. Ezeket fogadd el és máris kész vagy. Akár egymás után mind a kettő szolgáltatóval össze tudod kötni a 929-es profilodat.


Hol látom/látják, hogy a profilom össze van kötve a Facebook/Google fiókjaimmal?
A profil oldaladon (belépés nélkül is) látszik a Rólam aloldaladon alul, hogy melyik szolgáltatóval van összekötve a profilod. Itt a linkre kattintva egy új ablakban megnyílik a Facebook/Google profilod is.


Hogy tudom lekapcsolni a profilomat a Facebook/Google fiókomról?
Belépés után kattints a "Profilom" oldalra és ott a kép feletti "Edit" menüben az "Update your profile" gomra. Itt kattints a Rólam fülre és görgess az oldal aljára. Itt tudod bejelölni az "Unlink your Google/Facebook account" ocpiókat, majd legalul kattints az "Update" gombra. Ezzel már le is kapcsoltad a Facebook/Google fiókodat. Ne felejtsd el, hogy ekkor újra az összekapcsolás előtt használt felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz majd belépni.